Nem nagyon olvastál utána hogy itt mi történt mióta JG lett a vezér. Voltak akvik, nemrég egy nagyobb is, mégha nem is tsys szintű. Idén már osztalékot is fizetett. Árbevétel és nyereség folyamatosan nő és nem kis mértékben. A dolgozói létszám szintén jelentősen megnőtt úgy hogy informatikában munkaerő hiány van folyamatosan. Ha kegyvesztett lett miért vele közösen alapította az állam a műholdas céget. Ott Orbánnak komoly elképzelései vannak, az hogy bejön e az más kérdés.
Ezt többször megfigyeltem én is. Sokáig nem foglalkozott a 4igvel. Aztán most elkezdett írni róla és rögtön esik és mindig az írását követi egy 10-15k öntés. Úgy látom akkor kell venni amikor elnémul , akkor kezd el emelkedni. Azért rengeteget téved ő is. Otp-t pár hete már 4000re várta amikor 9000 alá ment , erre nemrég elindult és 10000 fölé ment.
Ami még érthetetlen hogy az eredmények alapján pandémia álló részvény, meg se kottyant neki a vírus. Mégis úgy viselkedik most mintha ez lenne a legjobban érintett.
Nem. Én csak 500 alá várom. Továbbra sem értem hogy ennyi pozitív hír mellett miért esik folyamatosan. Csak arra tudok gondolni amit korábban is írtam hogy ez spekák játszótere lett és 500-700 között mozgatják.
Te várod oda nem a rés :)))))))))) Pandémia első szakaszában csinált egy cca720-as tetőt. Az 500-nál már majdnem 50% nyerő. Szerinted ki nem fog ezzel élni? És azóta akvi volt és egy rakat megrendelés. Q4-ben jöhet hír a jövő évi osztalékra. 35Ft-nál majd 370-ért fogod venni a papírt? :)))))))))))))))))))))))))))) Arra lennénk jópáran.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.