Ezt arra értettem, hogy elvétve sem találni pozitív hangvételt nálad. Ha jól alakul valami akkor hallgatsz. Madrid kicsit más, de nála is túlsúlyban van a negativitás. Az árfolyamot illetően nincs mit cáfolni, az önmagáért beszél.🙄
Csak talán reálisan nézzük, és nem elvakultan. Én sem volnék ellene a kb. 1200 körüli árfolyamnak. A piac diktál. Bármilyen hír érkezik, ez csak stagnál, vagy esik. Cáfold meg!
A srvnek nézz utána , nem kell nekem hinni. Nem véletlenül nem vették 300 alatt sem pedig ott aztán megérte volna. Akviról megírtam a véleményem, piac engem igazol. Akvi óta esik folyamatosan.
Hát persze. Influenzára is van gyógyszer,mégis vannak betegek és lesznek is,sőt vannak akik belehalnak. A vírus marad velünk,csak lezárások nem lesznek talán jövőre. Most mindenki attól fél,hogy még idén is 1-2 hónapra le kell állítani az országokat. Ezért van pánik. madridot itt nem nagyon veszik komolyan. Cégnek felhatalmazása van saját rv. vételekhez,de neki olyan informátora van, aki tuti tudja,hogy nem veszik :D Informátor azt is mondta régebben,hogy idén már nem lesz akvi :D (Azt mondta csak kicsi akvi lehet :D,de egy 200fős cég nem kicsi,madrid nézz utána az OTTnél,SETnél,Kulcssoftnál hányan dolgoznak?és a piac hány milliárdra értékeli őket?) Ahogy Boavista írta,jön még akvi és valószínű idén is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.