Mond már, ezt ,mire alapozod? Biztos minden ok nélkül van benne ma is 2 milliárd forgalom, de te már biztos vagy benne, hogy ott nagy bukás vár mindenkire... Lehet, hogy igazad van, csak amikor ilyen biztosan jelenti ki valaki minden info nélkül a tutit, az mindig felveti az irigység lehetőségét.. Én meg azt gondolom, hogy nem ok nélkül van benne ekkora forgalom és ott valami meglepi készül.. Majd meglátjuk, kinek van igaza :) Ha nem jön be, akkor így jártam és marad a 4ig hosszű távra..
Azért ugye nem tévedek nagyot, ha úgy érzem, hogy fáj neked, ami ott megy? Ezért kell több lábon állni ( bár nem ismerem a portfoliodat) de ezt a delta dolgot nehezen emészted.. Mivel nekem 4ig is van, majd azért arra kiváncsi leszek, hogy ha igaz az ottani pletyka ( nem hiszek benne, de hogy ott valami készül, az biztos) na akkor kell gondolkodnom, hogy melyikkel menjek tovább hosszú távon..
Remelhetoleg dolgoznak majd meglatjuk,hogy igazat mondtak vagy sem.Heten vagy a jovo heten jonnie kell a beigert elemzesnek.Marc vege Apr eleje ezt mondtak.
Ez igaz. Látod ott nem szállt el a bizalom a 38 forintos árfolyamnál sem...:-) Jó lenne ha dolgozna Jászai nálunk is az elveszett bizalom helyreállításán, mert addig nagyon nyőgve nyelős az egész. Most biztos hogy lehet jobb áron is cégeket akvirálni és informatikusokat szerezni ebben a helyzetben!
Lattunk mar ilyen napokat az estben most is ugyanazt csinaljak es ua broki csapat.Brutal mennyisegu olcso reszveny van naluk par nap alatt az ilyen felhuzasokkal keresnek nehany szaz millio ft-ot.Kozben meg a forumon levo csapattagok hirdetik,hogy ez meg az jon ML,Csanyi,Telenor. Csak eddig meg nem ertek oda meg bejelentes soha nem jott,hogy megszereztek volna X %-ot az ilyen napok utan.
Közben lett 2,8milliárdos nyeresége és ez folytatódni fog. Sokan azt hiszik,hogy máshol is lesz ilyen gyors növekedés,pedig ez nagyon ritka. és itt még nincs is vége.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.