Én megyek Balcsira. Ott majd délután kicsit figyelem a kereskedést és 3-4 sörrel megünneplem a tegnapi szuper jelentést. Nagyon remélem a cég nem engedi elfutni az árfolyamot és veszik a piacról. Most van forgalom és ilyenkor lehetne nagyobb pakkot begyűjteni. Ilyen eredmény bejelentése után a 800 már komoly beton támasz :D 3Q és 4Q negyedben az informatika is komoly nyereséget fog hozni. + még jön az AHás cég eladása.Lesz itt lóvé bőven. Megy a szokásos hinta. Több kicsi elszédül és eladja, pedig az emelkedő trend alján vagyunk, még szinte nem is mentünk rendesen. Majd 900 felett veszik újra :D 859ft és 177milla Szép! napi átlag: 858ft!!!!!! Mi lesz itt ha majd 1-2 nagyobb alap is átértékeli a céget ősszel és 1 kicsit gyűjtenek belőle?
https://www.portfolio.hu/uzlet/20230901/elegedett-a-4ig-a-vodafone-akvizicioval-ugrik-az-arfolyam-a-jelentes-utan-637099 "Az eladósodottsággal kapcsolatban Fekete Péter elmondta, hogy hitelek nagy részét az NKP-kötvények tették ki és a Vodafone-felvásárláshoz kapcsolódó hitel. A vállalatérték (EV) 1099 milliárd forint, amivel az egyik legnagyobb vállalattá vált a 4iG a magyar tőzsdén – tette hozzá." "A DIGI mobil infrastruktúrájának értékesítése sikeresen lezárult, ami szignifikáns javulást hozott a befektetésarányos megtérülés tekintetében és erősíti a DIGI EBITDA-termelő képességét is a jövőbe tekintve." - ez alapján meglátásom szerint az állam még nem fizette ki az első részletet a z ügylet bejelentését követő 1 hónap alatt.
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20230901/felfedte-a-kormany-harom-uj-beruhazasra-kert-penzt-brusszeltol-a-helyreallitasi-programban-637089 Új elemként kiemeli a közlemény, hogy a nyáron társadalmi egyeztetésre bocsátott változathoz képest a benyújtott tervezetben újdonságként jelenik meg az energetikai digitalizáció támogatása. E beruházási csomag az iparág 35 cégénél növelheti a szolgáltatások biztonságát, erősítheti informatikai eszközellátottságukat. A fejlesztések az integrált digitális csatornák kiépítésével, korszerűsítésével járulnak hozzá az ügyfelek kényelméhez, egyszerűbb és gyorsabb ügyintézéséhez. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
nem mondanám, mert óriási felrántás nem volt szépen növekszik a forgalom és kisebb stabilabb emelkedés van jó lenne ilyen tempóban délutánra valami +5%-os szintet stabilan tartani
Opi-ba én szépen kerestem,abból vettem vissza itt az eladott pakkom 825,830,840en is vettem még!De amúgy 650 alatti itt az eredeti pakkom bekerülője,úgyhogy nem kell izguljak!
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.