Na opusban léptek, lehet előbb utóbb már itt is lép a cég? Itt már lehetne venni srv? 2,8 milliárdból lehetne, az utolsó vétel is csak 46 millióba került.
Most olvastam, hogy az Európai Unió a korábban fejlesztésekre szánt összegeit (több ezer milliárd forint) az országok stabilitására fordíthatja (egészségügy, fizetésképtelenség stb..). Ez az én értelmezésemben azt is jelenti, hogy az eddigi pályázati pénzek (vasút, közút építés, vagy akár az IT) lefaragása várható..
Igen de ezt a hisztit kicsit tul toltak: " De még egyszer mondom, a számok mégiscsak azt mutatják, hogy míg a 2015-ös influenzajárvány ötezer áldozatot követelt Magyarországon, a koronavírus ennél kevesebbet a másfél milliárdos Kínában. A számok tehát nem azt sugallják, hogy a bibliai világvége közeledik. Nyilván reagálni kell a mostani helyzetre, de masszív hisztéria is kialakult körülötte."
Minden iparágnak lesznek vesztesei és nyertesei. Amelyik cég megmarad , nem megy csődbe , a versenytársak csökkenésével nyertesen kerülhet ki a pánikból.
Szerintem (de ez csak az én véleményem)akvik májusban lesznek,esetleg ápr.vége. Én úgy gondolom,hogy nyárra áll fel a cég nagyobb létszámban. Azt csak remélem,hogy a vírus pánik ezt nem fogja befolyásolni. Elvileg a cégek ára akár olcsóbb is lehet,itthon és külföldön is.
Remélem én is :D Cégre kíváncsi leszek,mikor jön a közgyűlési meghívó és vesznek-e részvényeket. Panny,Duna House, és az OTP pénteken vette saját rv-it. Jó lenne csatlakozni.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.