A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
A BET-en forgalmazott Erste-s certifikátokat, hogyan lehet megtalálni? A kereső nem talál semmit. Ha jól látom a régebbi webtrader-t teljesen kivezették. Csak ez a szép, de használhatatlannak tűnő webtrader maradt.
Van nekik, csak telon meg kell csörgetni őket munkaidőben. Én TBSZ-nel szoktam venni, hogyha éppen "cashben" akarok ülni, addig is hozzon valamit. https://www.khertekpapir.hu/befektetesek/ertekpapirok/magyar-allampapirok
Szerintem nincs más teendő, az a lényeg, hogy a fordulónapon a számládon legyen a papír. A KELER bekéri a számlavezetőktől a fordulónapra vonatkozó tulajdonosi adatokat, számlavezetők a nyilvántartott adatokat lejelentik, ez alapján szokott menni a kifizetés (akár a KELER bonyolítja le a kifizetést, akár maga a cég a friss KELER lista alapján).
Üdv! Új vagyok a piacon, KH webtraderen kereskedek. Olyan kérdésem lenne, hogy ezen a platformon elég megfeleltetési napon tulajdonolnom az adott részvényt, ahhoz hogy osztalékra jogosult legyek vagy van másmilyen teendőm is? Köszönöm előre is.
Mi van már megint ezzel a rendszerrel? Pédául granitbank tegnapi záró 9420ft, jelenleg 10000ft és -3,38% változást mutat és hasonló téves változást mindennél. Van ahol hatalmas minuszt mutat van ahol meg oriási pluszt, holott a változás jelentéktelen és az is a másik irányba mint a mit mutat.
A Terminált menüt használd, akkor onnantól a régibe leszel. De kereskedésnél ujra be kell majd lépned. Terminál szerintem zseniálisan jó. REMÉLEM megmarad.
Próbálom megtalálni a régi felületet ami legalább gyors volt, de nem találom. Itt kb. 10-15 másodperc csak a belépés. Frissíteni nem látom, hogy lehetne az ajánlati könyvet, mint ahogyan a régit lehetett. Azaz saját időnkénti frissítése van. Múlt héten még elértem a régit, de akkor azt mostanra levették? Még meglátom mennyire tudom majd áttekinteni ezen a dolgokat legalább a régihez képest, de elsőre eléggé gyanús. Mi a tökömnek veszik le a régit, vagy legalább kiírnák, hogy már ne keressem! (Mondjuk egyik bűnöm, hogy utálom a csicsát ..)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link