Mert hosszabb távra veszem, nem félek annyira a menedzsmentől, mint itt sokan. Nekem a 420-as szint is megfelelt tulajdonképpen, ez a mostani szint csak még jobb. Ahogy megy le, egyre nagyobb pakkot szoktam venni, nem csak darabra értve ezt, hanem tranzakció összegre. Így a végén viszonylag korrekt átlagáram jön ki úgy is, hogy nem találom el az alját. Ez egy fajta kereskedési taktika. Van aki máshogy csinálja, a profik megvárják, amíg szerintük talajt fogott és elindult felfele. Ki hogyan szereti.
Lesz ma 3-al kezdődő árfolyam? Én most úgy gondolom, hogy hétfőn vagy kedden megvehetem a következő pakkomat 385-390 sávban. Usákok meglátjuk mit teljesítenek ma. Mindenki reálizálni akarja inkább a biztos hasznot úgy néz ki. Pánik nincs, amíg van vevő.
itten az osztalék már teljesen másodlagos, majdhogynem mindegy.... jó magyarosan mondva: ÁTLETTÜNK BASZVA! elfogyott a vezetés hitelessége... nem tudom érthetőbben elmondani.. jaa arról nem is beszélve itt a vírusdolog, és a másik amiről még nem is beszéltünk, lehet az MNB neki áll egy apró kamat emelésbe hónapokon belül... A mi kis faszkalap vezetésünk a meg képviselve a kisbefektetők érdekeit... csökkenti a beígért osztalékot, a folytatásról kussol, bizonytalanságot gerjesztve... széllel szembe pisálni nem jó...
nez a baaj,hogy ottlesz az alja, hanem hogy ott is marad :o)) kutja fasza se veszi ezt a szart csak remek cikkeket írna róla, hogy ez a legfaszább :) de akor miért nincs 3mrd os forgalommal +5% ban?? naugye ......
Mtelekom