+ mai utolsó...off
ráadásul ahelyett, hogy kussolnának lesütött szemekkel, ahogy egy zsivány esetében jogosan elvárható lenne, még állandóan azt kell látnom, hallanom , hogy ez a 'szemét qrmány' '-jobban teljesít!'...(?)-:( pont mint a telcsi...szvsz
285
ebben nem sok újdonság van, így nekünk itt biztosan nincsen hírértéke. Véleményt meg nem fűzöl hozzá.
Akkor fűzök én. Engem meglep, hogy csak ekkora a forgalom. Azért ennél mindenképpen nagyobbra gondoltam. Az írt átlag forgalomnál nagyobb forgalom korrekt. Egy ilyen szituban magas, nagyon magas forgalmat vártam az első napon. Magasabb forgalmat a visszakerülő Richternél is, mert az, ha lehet mondani még biztosabb volt. Ehelyett? Megint 2 darabokkal megy a "játék". Mert 2db-bal - gondolom - nem az alapok kereskednek, de nem is a kicsik (mert azoknak azért számít a pénz, ha pici is).
"A Magyar Telekom elnyerte a 2013. évi Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat a telefonos ügyfélkiszolgálás (call center) nagyvállalati kategóriában.
Az elismeréssel a Telekom az ország legjobbjának bizonyult a telefonos ügyfélkiszolgálás terén az ország nagyvállalatai közül, jelentős javulást felmutatva a tavalyi – legjobb távközlési cégként elért – második helyezéséhez képest is."
nem is állítottam azt, hogy te. Mondjuk te inkább, mint a következő beírásomban szereplő 2 éves kisgyerek. De nem is az a lényeg, hanem az, hogy te tartozol, meg a gyereked, meg a 2 éves kiskrapek. És ez nem csak olyan elvont fogalom, mert ez után az összeg után valós kamatot fizetünk minden egyes évben. Nyilván te fizeted a kamatot, csak mindenféle nevet adnak neki - pl jövedéki adó, stb - és te is tartozol. Vagy szerinted ki?
azt a hitelt nem én vettem fel, sőt nem is én költöttem el, és azzal se gyere, hogy a segélyemre költötték, mert 85-től dolgozom azóta még táppénzen sem voltam összesen 30napnál többet -azt is még az átkosban...apám-anyám is dolgoztak, apám 69-éves korától nyugdíjra sem tart már igényt, ráadásul a 'szemét qrmány' az én mnyp nyugdíjamat is lenyúlta, ami helyett egy hazug 'állami nyugdíj' igérvénnyel szúrták ki a szemünket...stb...szvsz
284
bubunak üzenem, hogy ma reggel ATV gazdasági hírek:
"a BUX kivételével minden hazai nagy papír esett a tegnapi kereskedésben" :)
lehet, hogy rosszul hallottam? Lehet, de már úgy megszoktam, hogy mindenféle hülyeségeket írnak és mondanak szinte minden médiában. A Kiskegyedet fogom járatni és horoszkópokat fogok olvasni. Az hiteles :).
és persze az a szabolcsi kisgyerek is tartozik ennyivel, aki még csak 2 éves és vélhetően soha nem fog rendesen megtanulni írni-olvasni. Pedig neki is csengetni kellene.
és még az éves GDP 80% tízmilliomod részével mindig adós vagy :) Ez cirka 2,3 millió Ft. Persze, ha van asszony és két gyerek, akkor már 9,2 millával és annak folyó kamataival is tartoztok :)
ha már ennyi pénzt elszedtek tőlem (is) akkor annyit megérdemelnek, hogy lépten-nyomon szapulom őket..egyébként meg ők a legnagyobb spekuláns 'kollégák' akiknek ráadásul megadatott, hogy szemét módon cinkkel kártyákkal játszhatnak...szvsz
286
Hát aki ma kezdte el shortolni az nem biztos h. nagyon jól jár már, főleg hosszabbtávon.
Általában shortosok is szoktak szívni, sőt,
de a telkó a shortolók kánaánja volt az utóbbi, nem is rövid időszakban (években).
Ezen nehéz lenne vitatkozni.
Mtelekom