Ez az "elszedés" elmélet kezd érdekes lenni, mert szerintem inkább szabadulnak ami nyomja lefelé az árfolyamot, viszont itt már egyre kevésbé adja el, aki beragadt fentről.
nabaxa meg, szarul nez ki......ha ralliztatni akarnak 400 felettrőltól előbb elszaladna, mint 390 alól....kisbüfiknek nincs zséje már....nincs manyup, még 1 hét döglődés.....
nézzétek én úgy látom h ez egy negatív hiszti a telóval egy negatív környezetben...egy 500-as árfolyam reális lenne sztem 50 ft osztival...és vannak pozitív eshetőségek...Eu bírság pl
az otp miért megy...csak...így a teló is mehetne...menni is fog...sztem 500 lesz még idén...emlékezzetek majd rá akkor mit mondtam most...
vennék én is de nincs már pénzem 1000 db eladtam 415-ön azt sajna visszavettem 402-ön utólag dobni kellett volna az egészet 415-ön 15 forint bukóval és mondjuk 390-en visszavenni...részvényenként fogtam volna 10 forintot...csak hát...nem gondoltam volna...
Ha most 50-et várnak és ennyi az árfolyam, jövőre 40Ft esetén mennyi lesz? Valaki mondja már meg, hogy ez a t*tves cég mennyit ér mondjuk osztalékfizetés nélkül, hogy legalább az alját sejtsük.
Azért kemény, nézem az árfolyamot, 1 hónapja rosszul éreztem magam, mert kiütötték a 399-es stopomat, most meg látom mi van...
Mekkora osztalék lesz vajon? Ha a múltat nézem, hogy ilyenkor hol szokott járni az árfolyam, még ha nem is veszem figyelembe, hogy mondjuk tavaly meg tavalyelőtt magasabb volt az állampapír hozam, hát olyan 35-ös osztalék van beárazva. Ha a kötvényhozamokat is figyelembe veszem, akkor meg 30... Holott fundamentálisan meg reális az 50 is, és a cég elmúlt időszakbeli kommunikációját nézve sem gondolnám, hogy ez kisebb lesz.
Mtelekom