Sziasztok!
Tudna nekem valaki linkelni egy 5-ös könyvet?
Thx
Törölt felhasználó2013. 02. 19. 09:22
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az a probléma, hogy mindenki ki akar szállni, ha fölmegy valamennyire az árfolyam, és ezt az is tudja, aki fölhúzná, viszont akkor kire sózná majd rá a megvett részvényeket?
Sajnos oda jutottunk, hogy az árfolyamok mozgatása teljesen "mesterséges" lett, ahol a legnagyobb pénz dönt az irányról (tudom,ez régen is így volt, csak most a rablógazdaság korában egyre nyíltabban és gátlástalanabbul csinálják), a kicsik meg ugrálhatnak utána. Lassan a Telekom is olyan lesz, hogy reggel eldöntik, hogy +15 vagy -15% legyen az aznapi, aztán indulhat a kereskedés...
Ez itt a kérdés. Nevetséges, hogy egy tetves CIG-nél már az is +10%, hogy nem volt veszteséges, itt meg már negatív hír lenne, ha nem 50, hanem 40 Ft lenne az osztalék. Egyébként hadd kérdezzem már meg, hogy a jelenlegi árfolyamba a "piac" milyen osztalékot árazott, mert az 50 Ft, már tavalyi elemzésekben is alapnak számított?
"narancs köd" ebben az tetszik, hogy rendre a másik ködben úszók kedvenc szava használataként találkoztam vele:):)
De lényegtelen, a konkrét eredmény igazolta, hogy ez még több mint kevés volna.
2010-ben az MSZP is bízott a jó folytatásban, bízott a stabil (nyugdíjas) választói bázisában és ritka módon rossz eredményt ért el a választásokon a korábbiakhoz képest.
tényleg ügyesek ezek a fiúk. A hatalomért mindent. Sikerült elérniük, hogy Európa recesszióba süllyedjen és egy régen nem látott aszályos évet is kibuliztak. Mindezt csak azért, hogy rosszabb bázisról indulhassanak a választásokat megelőző évben.
Mtelekom