a kérdés jogos,DE erre írtam,hogy a növekedési duma mellé egy jó körítéssel ki tudják hozni egy nekünk is sokkal sokkal jobb lesz hisz beindult minden szépen...
nem mellékesen nekik nem kellenek már új választók,csaka régieket elég megtartani...ezek nagy része narancs ködben él,így nekik mindegy,a maradék keveset pedig ezzel megtarthatják majd,és tulajdonképp gond nélkül maradhatnak újabb 4 évig...
Ebben van ráció, biztos, hogy a év végén szeretnének növekedésről dumálni (mint minden kormány), de szerintetek, a választásra jogosultak hány százalékát érdekli, hogy a gdp az 0.8 %-al nőtt, vagy -0.1 % lett?
senkit nem lepett ez meg,ez is csak színjáték...
alacsonyabb bázis miatt választás előtt majd elmondhatják,hogy x,x százalékos növekedést produkáltak,és majd nyomni fogják,hogy ez csak a kezdet,stb...
szándékosan nyomták le a növekedést,nem válogatva a szrabbnál szrabb s
eszközökben...
egyet el kell ismerni,bármennyire is annak tűnhetett,náluk semmi nem véletlen,és akkor is hazudnak,mikor kérdeznek...
NEm ugy értettem! Hanme az indokaikat szarom le ( hogy hibás vagy csak sumákolnak) Hiszen én is szeretném használni ha leesne !
Szóval lehet h. fenyegetőzni kellene, hátha felgyorsul a "javítás"
Apjuk faszát nem tudják...
BE kellene perelni őket a gecibe szerződésszegésért !
Szerintem valami sunnyogás van a dologban!
HA meg nem, azt is leszarom!
Egy fej-váll 408 felett. Letörés, a 400 kerek szám időleges támaszt jelentett, de már ez is elesett, az már ellenállás.
Pénteken oldalazás egy nagyon szűk sávban.
Mintha egy Elliott ciklus látszana a charton - a hatodik hullám 400-402-ig emelheti.
Napos:
Az 50 napos átlag a támasz, elérte. A 400 kerek szám már ellenállás.
Az MACD beadta az eladási jelzést.
Ez itt - kollégáim nyomán, a FaceBook-ról - a "lengyel matáv", a TPSA árfolyama. Három nap alatt kábé felezett.
"A rossz gyorsjelentés, a gyenge menedzsment-prognózis, illetve egy osztalékcsökkentés kombója vezetett a borzalomhoz." Erre a chartra tekintve nyugodtan feladhatjuk a Magyar Telekom osztalékrally-hoz fűzött várakozásainkat...
Egy fej-váll 408 felett. Letörés, a 400 kerek szám időleges támaszt jelentett, de már ez is elesett, az már ellenállás.
Pénteken oldalazás egy nagyon szűk sávban.
Mintha egy Elliott ciklus látszana a charton - a hatodik hullám 400-402-ig emelheti.
Napos:
Az 50 napos átlag a támasz, elérte. A 400 kerek szám már ellenállás.
Az MACD beadta az eladási jelzést.
Ez itt - kollégáim nyomán, a FaceBook-ról - a "lengyel matáv", a TPSA árfolyama. Három nap alatt kábé felezett.
"A rossz gyorsjelentés, a gyenge menedzsment-prognózis, illetve egy osztalékcsökkentés kombója vezetett a borzalomhoz." Erre a chartra tekintve nyugodtan feladhatjuk a Magyar Telekom osztalékrally-hoz fűzött várakozásainkat...
Mtelekom