Én dacolnék a többi delikvensel.
Jelenleg úgy látom, hiába az eladónk, egyrészt mennek már napok óta a nagy átkötések, másrészt a piac elkezdett venni.
Ettől még nem lehet azt egyértelműen kijelenteni, hogy itt az alj, viszont az első vásárlási pont itt lehet 420 körül.
Valaki figyelte az Otíliát, ott aztán keményen ment az árfolyam karbantartás.
A nap eleji öntő művész be is adta kulcsot.
Mondom én piszokul védik azt a 3k-t.
Ez persze nem jelenti azt, hogy ha nagyon beborul az ég, nem lehet alatta, de nem véletlen néhány nagy befektetője.
Egy tény, valami azért történt ma, ez tagadhatatlan, ez érződik, el is kezdtem vissza venni a pakkom. Ha 428 is bukó, akkó tényleg belevágom azt csöppnyi f@szomat! -:)))
Ja, mindig az jón eszembe, megvettük a majmokat ( Tcom ) tőlük, azt várjuk a főnoköt mikor jön, hogy megvegye tőlünk, de csak nem jön..... nem és nem....
Valahol a Karib- szigeteken két kreol kurvával epp a tökeit nyalattatja egy koktél mellett.
Na, de sebaj, töltök még egy Dzsekit ( Jack Daniel's-t )link
“Valamikor régen, egy indiai kis faluban egy ember bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat vásárol fel, darabját 10$-ért. A falusiak tudták, hogy a környéken sok a majom, elmentek hát az erdőbe összefogdosni őket.
Az emberünk majmok ezreit vásárolta fel, mindegyikért kifizette a beígért 10$-t. Ahogy a majmok fogyni kezdtek az erdőben, a falusiak abbahagyták az összefogdosásukat. Erre az ember bejelentette, hogy 20$-t ad egy majomért. A falusiak fellelkesültek és újra elmentek majmokat fogni.
A majmok csakhamar még jobban megfogyatkoztak, a falusiak hazatértek. Az ember 25$-ra emelte az átvételi árat, de már így is nagyon nehéz volt majmot fogni.
Erre a férfi közölte, hogy 50$-t ad egy majomért, de sürgősen el kell utaznia egy kis időre, addig egy helyettese fogja őt képviselni, aki a nevében átveszi a majmokat.
Amikor elutazott, a helyettese azt mondta a falusiaknak: “Nézzétek ezt a sok majmot a ketrecekben, amit a főnököm vett tőletek. Eladom nektek darabját 35$-ert, és amikor az emberünk visszatér, eladhatjátok neki 50 $-ért.”
A falusiak összeszedték minden megtakarított pénzüket, és megvették az összes majmot.
Ezután a falusiak soha többet nem látták sem az embert, sem a képviselőjét, csak a rengeteg majom mászkált megint a környéken, úgy, mint azelőtt.
Isten hozott a Tőzsdén…”
Mtelekom