Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon alúlhúzott ez a papír. Idei osztaléka egy állampapír hozamnak felelt meg az árfolyamhoz képest.-Erste:-Egy kicsit elfáradt a csúcstámadásban, s ha nem is félúton, de nem sokkal a cél előtt elbizonytalanodott. Egy darabig még oldalazhat, majd akár egy zászló is lehet ebből az alakzatból, amelyre még egy hasonló formáció épülhet. Az pedig új történelmi csúcsot jelentene.Támasz és ellenállás szintek
Korrekció??? Az elmúlt 4 évben ez a papír produkálta a legkevesebb hozamot. A korrekciónak csak felfele van helye! Legalább 30k-nál kellene lennie a részvénynek!
Kicsit túlhúzott már ez a papír. Lefelé korrekciónak kell jönie nemsokára. A nagy alapok mozgatják felfelé, amíg a hangulat kitart, addig ezt a magas szintet láthatjátok a papírban. A realitás inkább ez: 9500-10,500 környéke. A fák nem nőnek az égig, előtt-utóbb lenyesik őket. Még nem jött el az őszi korrekció, de a nyesés nem maradhat el. A korrekció szeptember közepén várható: lefelé. A vezérigazgató is mindig csak felfelé dumálja ezt a papírt, egyszer nem hallottam még, hogy bocs, de most azért kevésbé vagyunk optimisták.
Szép hét volt, bár 12700, folyamatos csorgásnál nehéz volt eldönteni, hogy visszateszt vagy folytatódik a korábbi le trend. Mivel a péntek is izgalmas volt, egy adagot én is eladtam a napi maxon, nap végén. Jövő hetet meglátjuk, addig is jó pihit mindenkinek!
Amíg Farkasfu és Fibonacci itt volt akkor volt élet és volt sok jó rajz, elképzelés rövid-közép-hosszú távon… Nagyon sajnálom hogy elüldözték őket!! Én inkább funda alapon kereskedek de nagyon jó volt a TA megerősítés vagy éppen cáfolás!! Most ez van… Meg jó hogy Gyula beteszi az elemzéseket (nagyon köszönöm ez úton is)!! Én dolgozom és napi szinten elég kevés idom van kibogataszni a hírek közül azt ami számomra fontos! Elképesztő hasznos volt mikor a 2 profi (Farkasfu és Fibonacci) megosztottak az elképzeléseiket a be és a kiszallokkal kapcsolatban! Ők sosem mondtak hogy ez vagy.az lesz… nem tudom miért kellett elüldözni őket…🥲🥲🥲
Adom, jól lenne itt is egy kicsivel több chat aktivitás, hogy akkor merre az előre a ricsivel! Egyébként régóta olvaslak benneteket nap mint nap itt; és a többi blue-ban is, egy élmény minden komment.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.