Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
a százalék a lényeg. Mindegy 10 részvényed van vagy 10000. Az a lényeg tanulj ha tőzsdézni akarsz. Legyen célárad ami nem egy vágyvezérelt valami vagy pád idióta a fórumról nagy arccal mondogat. Gondold át merre van nagyobb tér felfelé vagy lefelé. A sorsod te vagy nem valami külső hatalom vagy vakszerencse. Ha a fejedben az van az a jó ha ellenkezőjét csinálod mint akarod ez az alapvető gond. Azt nézd meg ha döntesz miért nem jó amit döntöttél. Ha mindig ugyanazon érvek alapján döntesz akkor miért lenne más az eredmény? A tőzsde a kemény valóság.
Szerintem, ha már eladja az ember, fölösleges azon rágódni, hogy meddig ment fel. Új trade, új esély. Persze érdemes kielemezni, hogy legközelebb mit csinálnál másként de sokat nem érdemes agyalni rajta. Mindig lesznek olyan esetek, hogy túl korán, vagy túl későn adsz el, a mindig azon keseregsz, hogy mennyit kereshettél VOLNA, abba hosszútávon bele lehet őrülni
Utólag már tudom akkor is gondoltam de úgy voltam vele várok még.Sorsra bízom ha nem megy nem kell erőltetni soha nem könnyen kerestem a pénzt.Sajnos ha bele gondolok ez az én formám ha nem adom el lemegy most is de ha eladom másnap biztos felmegy az 5%minimum.A legkönnyebben úgy lehet meggazdagodni,hogy amit csinálok az ellenkezőjét kell csinálni az biztos befutó.Hat pont ezt akartam eladom és olcsóbban visszaveszem de ez megint nem sikerült.mar nem érdekel ez az 500 plusz vagy menjen el ea nullan kiszállok és soha többet semmit vagy legyen több.Majd 17 bol ezt elerni azért ehhez tehetség kell 500 nyereség-eladási jutalék 60 ezer 440 -15%ado 66ezer marad 374 kb az azért nem valami hatalmas összeg.Bizom benne eddigis azt tettem bármit vettem ragaszkodtam mindig hozzá és mindig rosszkor adtam el vagy épp jókor nem adtam el.Ez az összeg mar nem ősz nem szoroz de kevesebbet nem szeretnék.
Igazából annyira jutottam véglegesen ha lemegy 9900 ig akkor vagyok teljesen nullan mindennel és akkor soha többé semmit sem veszek és azonnal eladom és befejeztem az egészet ha nem megy le visszamegy és valamennyire eladom akkor csak a richtert fejezem be végleg ez majd eldöl de az eddigi szerencsém alapján 9900 ig biztos élmény és érzékeny búcsút veszek ettől.
Igazából annyira jutottam véglegesen ha lemegy 9900 ig akkor vagyok teljesen nullan mindennel és akkor soha többé semmit sem veszek és azonnal eladom és befejeztem az egészet ha nem megy le visszamegy és valamennyire eladom akkor csak a richtert fejezem be végleg ez majd eldöl de az eddigi szerencsém alapján 9900 ig biztos élmény és érzékeny búcsút veszek ettől.
Ahogy gondolod, de eddig semmi gond! Nem volt 50% és ott zárt a hol a helye van! (Eddig...) A 38.2 -s itt a norma, ami a gyakorlatban 38.2-50%-s fibo szint között valahol, szokott fordulni. ~40%-nál zárt. A trend pedig 9380-ról indult! Eddig nagyon szép, de nem fogok erősködni csak jeleztem! Eddig esélyes a trendfordulós kitüntetésre!📈🎖 Azt meg már leírtam, hogy hol kell idegesnek lenni. Nem kell előre farkast kiáltani, elég akkor, ha már megevett:)) Én drukkolok a ricsinek, ez nem le, v. felbeszélés és gari sincs rá. 😉
Üdvözlöm!Hát köszönöm a választ kB én is ugyanigy gondolom .A megerzeseim tippjeim mindig bejonnek amíg nem teszek ra semmit ha rateszek soha nem jön be.Gondoltam minden nagyobb felment rengeteget ez a töredekenek a töredékét bíztam benne,hogy lesz ez több is kicsit hát nem nyert mert bármikor volt bármim ha eladtam minimális haszonnal akkor 5x annyi lett pár nap alatt ha nem adtam el akkor lemezt ez kivétel nelkúll mindig így volt soha nem volt másképp a annak idején otp re esküdtem 10 nel gondoltam veszek megérzés nem vettem egy hét múlva 13 utána nem ment le csak 12 ig hát megvettem 500 db ot 2 nap múlva 13200 bezengtek véget ér a háború hát nem adtam el szép lassan lemezt 8000 alá közbe bármennyi pénzem volt mindig vettem aztán elerte a 14 et meguntam eeladtam vettem ingatlant szeptemberben eladtam látom 28500 gondoltam veszek Á dehogy aztán ennyi most is tippeltem akkor 2650volt Á ehhez sem értek nem vettem 1 hét múlva 3000 felett néztem richtert meg még opust richter nagyrészt 9800 vettem opust 528 ert pár ezret 2 hét múlva 480 alatt tok jó aztán gondoltam 550 beallitom eeladomá majd 570 hát nem állítottam megszivtam végül meguntam 545 ert eladtam és a pénzből 10280 vettem richtert ami szintén 10500 ig fel ami most cumi.De így jártam csak arra lettem volna kíváncsi ezzel jártak e így sokan.Molt azert sem mertem venni mert van egy ismerősöm aki nagyon régen mondta volt egy főnöke minden pénzét abba rakta volt egy "tuti"tippje megvette aztán lemezt a felére soha nem ment vissza a közelébe bedilizett meghalt.
Gyula, ekkor egy marhaságot ember hogyan lehet leírni.... Az indi baszki jegyezzed már meg abból áll, hogy az eladást vagy a vételt teszik be előre....17:04:30ig nem kell nézni....
Értem én,hogy korrekció,vhol igazad is van.De!!!Ez a szaros papír emelkedett a béka segged alól kb ezer pontot,és már rögtön korrekcióért kiált???Akkor az otp ami 10ezer pontot ment korrekció nélkül,vagy a 4ig,de mondhatnám a telekomot ami meg 5szörözte magát komolyabb korrekció nélkül.Az úgy fasza.Ez meg emelkedik vért izzadva pár száz pontot,és már korrekció kell.Az emelkedés felét adta vissza 2 nap alatt.Ááá....
Azt kell akkor venni, de ne csodálkozz, ha ott is jön egy korrekció! Ugyan így megvoltak ott is a lépcsők, ami most itt, csak ez később indult. nem túrták el időben a havat...:)) Nincs sehol olyan, hogy egyfolytában fel, cikkcakk van, hosszabb, rövidebb egyenesekkel...:) 📈 most a cakknál tartunk...:))
Egy 38ks otp vagy 3600 molhoz kèpest hol van ez?? Nèzd mar meg azok hàny%ot mentek meg azt hogy ez...miota uj athkat csinalnak.. ez meg a szaros 11k nem tudja miota nyugi
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.