Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A közgyűlésen javasolni kellene, hogy a cég gyógyszerek helyett gyártson inkább Puffin lekvárt. Szegény Ricsinek már csak a Puffin adhat erőt és mindent lebíró akaratot.
mert ugye mi a probléma: ha minden TL-es tartja (korábban pedig vette), ergó vételi erő voltak, akkor kik adják hónapok óta 10500 +/- sávban? Ha short nyitók, akkor az külön érdekes, mert egy 10800as átlagú shortosnak tutti nem 99xx a célára, ha hónapokig itt építi a bázisát...annak sokkal sokkal lentebb 8000-8500 körül lesz a célára....ergó vissza a korábbi évek kedvenc árához.... Ha long zárók, akkor meg ilyen mennyiségben longja csak nagykutyáknak lehet, azok meg akkor kurvára nem bíznak a fentebbi szintekben és eladják itt már... Egyik sem túl szép üzenet 2025-2026ra......
Szintén! Amikor valahol nyerőt realizálok vagy új pénzhez jutok, azt úgy ünneplem meg, hogy Richtert veszek. Kicsit furának találom már én is, de függő lettem.
Már megtárgyaltuk.... már benyögte..... és nem igazán érinti a ricsit ...... ugyanez a gyógyszeres árcsökkentésre.... 2027 től lesz érvényes .... aztán addig még finomítanak rajta úgyis..... Ha gondolod játszd meg, de azért szemmel láthatjuk ricsi pajtás nem ingadozik annyira. Szimplán toporog, de nem szakad be.
Viccet félretéve, ha a vezetést érdekelné a saját részvényének árszintje, illetve a befektetői akkor foglalkozna vele. Ennek még csak a halvány jelenlétet sem látom (SRV) pedig lenne rá tőkéje! Ott ahol az én pénzemet, befektetési szándékomat, semmibe nézik számomra az a cég nem alkalmas befektetésre. Csak egy példa OTP 24200 körül volt az árfolyam amikor SRV terhére 25000 es árszinten vásároltak 2millíó darabot ez a nagy különbség a két cég között, de többen is látják ezt problémát szerintem….
4 db TL sold out egymás alatt....hát nem tudom.....véletlen benyög Trump egy vámot kedden, akkor ....de nem írok semmit....egyelőre nincs jogom, mert a 9xxx tippem még mindig nem jött be....
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.