Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Kösz. ellenőrzés kép jó lesz. Úgy látom ez a 750 erős színt amit meg kell neki ugrani a magam fejével utána a 950 ás a kerek ezer lesz lesz, a kemény. Egyelőre nálam lefele nagyobb tér van. 500 halvány ellenállás utána a 250.
https://invst.ly/18vbf0 A sárga a nagy emelkedő. A "lila a hetes", ennek ki kellene törni a sárgából ha igazán bull, SZERINTEM. Erre ne vegyél mérget! 12845 körül van a célár, persze ez nem pontos, mert arról nem vagyok híres, de majd lesz aki segít !!! (remélem)
ha éves chartot nézed ott nem ez látszik nekem. A rajzodon a középső pupli nem érte el a csatorna tetőt nem? 2024 november 19. ment 10700ról 10290re is. A pingvineket nem értem. tehát most a TA-d szerint 10.900 és 12150között biciglizhet. Fibo színt szerint is jó? - Richter árfolyam - Portfolio.hu
Erről beszéltem. Lejátszott meccsre fogadunk. Ez most mire megy? Nekem megvan a pakkom de fura. Volt valami hír? Ezt melyik TA jelezte? ha eléri a 750et akkor felmehet ha lemegy akkor meg le. Ez szokott lenni. Az öntögetős embernél írtam lehet inkább longos kirázás van. Most szerintem a shortosok húzzák. Fura lesz ha bejelentenek valamit ott egyből felmerül a bennfentes kereskedelem. Amúgy innen mentünk 10120ra tehát még bármi lehet.
Itt nincs tuti, mert ez tőzsde. A TA jó, igaz nem olyan mint a 1 pálcás plüssnyuszi a céllövöldében, de sokat segíthet. Nekem most nem lett Ricsi részvényem mert nem ment le addig, ahol már vettem volna ...., de nem is ülök bukóban :) Ez ilyen. Lehet, hogy 2 hét múlva 12k lesz és akkor mi van?? Ebből kimaradtam, hacsak bele nem veszek ...., majd : ))) (a pingvinek megmondják) https://www.youtube.com/watch?v=3UhCiTa5M5g Olvadjatok ki, legyetek türelmesek...........
Nem először. Ha jól emlékszem 10580-as átlaggal tartottam legutóbb 10950-nél, mert én is bevettem a fals kitörést. Akkor dobni kellett volna, és 10200 körül visszavenni, de mivel tartottam csak hígítani tudtam lejjebb. Ez van. Most sem adom oda. Nincs ugribugri. Jön a PMÁP kiolvadás.. éppen elég lesz annak helyet találni. Ez meg egyszer csak felmegy. Még nem mondtam le arról, hogy az ukiknál lesz valami tűzszünet. Inkább legyek poziban, ha netán annak jönne híre.
Látom lassan kiolvadsz, mint Han Solo és máris más a köpönyeg. Még mindig mehet minden Ta a kukába?? A Te stílusod mennyivel áll közelebb a "megváltóhoz" mint az enyém?? :)) Harag nincs, béke van!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.