Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ezek szerint volt értelme pénteken nyitás után belevenni. Ugyan csak TL38, de ügyi pénz már megvan rajta. Mondjuk ezt most hosszú távon tervezem tartani. 🙂 Sok nyerőt! 😉
3 kereskedési nap alatt legkevesebb negyedmillió darabot megvesz kb. 10.300-as átlagáron. Eltelik 3 kereskedési nap és 10.850-en zár. Aha. Jó. Ilyenkor van, hogy fókuszálatlanul nézek magam elé pár másodpercet, hogy én lúzer meg mindenre képes vagyok a pénzért, még dolgozni is. Azt ezek tuti nem szoktak :)
hmm.. lehet hogy a richter kommunikacios es pr reszlege mukodesbe lepett, hogy hirtelen mindenki a nagy potencialrol beszel? igy volt nem igy volt.. örülök neki :)
A lényeg hogy fényezik magukat. A csatorna ugyanaz mint nálam, betettem reggel, ők is ezzel operálnak, hogy kitört. Felfele a duplacsúcs lehet ellenállás, lefele támasz a csökkenő trendcsatorna teteje, aztán meg a 200 napos. A múlt héten is egyetértettem velük, most is. Még annyit hogy az 50 naposra is érdemes figyelni. De úgy átzúgtunk rajta, mint annak a rendje. Kíváncsi vagyok mi jön holnap, visszatesztet nem zárhatunk ki.
Ez remélem hogy valami kezdete lesz mostmár tényleg... De én még azt is kinézem hogy még egyszer megjáratják lefelé valameddig, ha nem is a 200 naposig de valameddig le fog szúrni sztem.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.