Mindenre minuszt adnak. Belinkelsz 1 tényt, arra is. Sajnos az egészségügy szar. Emiatt a mentális problémával küzdők itt tobzódnak. Ne foglalkozz velük...
Sziasztok Nem tudom, hogy ki lehet az, aki lemaradt az osztalékról és arra a válaszomra mínuszt tudott adni , hogy nekünk ( páromnak és nekem is ) már megjött az osztalék
A nagy nevek sajnos most mind fel lettek függesztve a kommentelés alól, olyan időjárás volt, hogy még ők is megindultak itt érzelmileg. Addig is, mit látunk? Semmit, zajjal. A csocsóban, amikor emelni kell az asztalt. Hogy jobbra vagy balra fog gurulni a golyó az oldalról emelt asztalon, senki sem tudja. Vannak jó hírek a láthatáron, de lehet, hogy beárazták, azért állunk itt, várja a piac az ígéretet. A kormány egyelőre a monetáris politikát próbálja összehangolni a nagy piaci szereplőkkel, legalábbis elvben. A következő négy évben nem lesz érdemes eladni, de leginkább soha. Na, ennyi objektív, tudományos értekezés fért bele.
Ezt te tetted nem én. Amúgy ez nem szépség kérdése hanem tény. Mindenki kitolta ma a gubát a számlákra csak ezek nem. Minden évben ezt csinálják. T+3-4 napot használják. Ki csinálja ezt?
Sziasztok! Érdekes, hogy a részvény árfolyama kb. a szerződés aláírásáig esett, azóta emelkedik. Kíváncsi vagyok, hogy ezen az áron a kétbak lehívja vagy lehívhatja-e az opciót. Mert az nem kis bukó lenne a cégnek és részvényesenek.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.