Péntekig kell a közgyűlés előterjesztést megosztaniuk 21 nappal közgyűlés előtt kell ha jól tudom van ilyen szabály. Legyen így! Csak trump be ne kavarjon valamivel.
Jövő héten márc. 20. A NIS-el kapcsolatosan is hír várható, de a közgyűlési előterjesztés is időszerű lesz. Szóval, nem fogunk unatkozni. Remélem tartalékoltak naftát a rakétához! 😉
Trumpli megint segíti a tisztán látást. Szerdán a célpontok elfogyásáról beszélt. Péntek este megtalálták Irán olajszigetét, amit eddig nem támadtak. Még sincs vége a "nagyszerű"háborúnak. Reméljük nem robben fel a bidu valamelyik csodálatos hordozón baleset következtében. Lényeg, hogy a Franciák készen állnak, mert ha béke lesz, akkor azonnal oda vezénylik ők is a hordozójukat... Itt mindenki megbolondult?
Ilyen időkben hét elején bármit mondani jóslás :D örül az ember ha 1 órát lát és nem jön valami felforgató hír :(( de egyenlőre jók a kilátások szerintem is bár én osztalék hírre vagy a nis lezárásánál gondolnám hogy 4k felé kúszik anélkül ha nem lesz valami rossz hír szerintem 3600-900 sávban marad szerintem, bár minnél közelebb vagyunk ezekhez remélhetőleg annál kevésbé fog számítani mitörténik a világban és abba hadja a csapkodást :D
Mol heti teljesítménye igazából papírforma.3800 a szintekre szépen visszaugrott.Péntek 13 nak kõszönhető és hogy hétvégére mindenki zárja a pozit De így hogy nem menetelt tovább megint csak lenyomódott a labda és pattanást várok.Jövőhéten 4000 felé kell mennünk 4200 péntekig benne van.
Való igaz de tudtommal a horvátok erre hivatkoztak, mivel az eu garantálta hogyha sérült a vezeték tengeren is lehet hozni, ha gondolod kikeresem én azt olvastam hogy a horvátok eura nem hivatkozhattak emiatt (tudtommal), így az amerika érv is eltűnt. Ha gondolod kikeresem, lehet nem jól látom:)
3680-n indult a hét, 3848-n zárt. Ez 2 Ft híján 170 Ft plusz. Jól nézett ki a majdnem 4000-es csúcs, csak túl gyors lett volna. Majd a jövő héten visszamegy oda az árfolyam, és a következő heti gyertya is zöld lesz. 2 zöld gyertya már megvan, jöhet a harmadik. Jó hétvégét!
Az EU-tól 2027-ig mentessége van M.o-nak és Szlovákiának az orosz olajat érintő szankciók alól. Az USA szankciók miatt akadékoskodtak a horvátok, amit ugye most feloldott az USA.
Szia Az Eu nem oldotta fel, csak az Usa. Orosz olajat a horvát ezután sem enged a vezetékbe. Az Orosz olaj , ami már tengeren van mehet Indiába vagy másik nem Eu-s országba.
ennek mára és a többi rvnek is ennyi volt mára....aki akarta tengerentúl is kikapta....most már nyugi, mindenki mehet a balcsira sütkérezni, grillezni, családozni, haverozni...ittt már a BÉT-en nincs sok látnivaló!! Szép hétvégét Mindenkinek!
Hát rossz hír nem jött sőt amit a mol rendlet márc 12 előtt tankert azt is feloldotta a szankciok alól brent 100 körül van továbbra is ami nem jó de nem is borzalmas
Népi megfigyelés ha nyitóban esik, ilyen mozgékony piacon hétvége előtt szeretik kivenni a tőkéjüket, mert trumpal hétfőig kitudja mi történik kifejezett rizikó hétvégén tartani :D
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.