A hirtelen emelkedés hátterében az áll, hogy a Reuters információi szerint a megbeszéltek szerint újraindulhat az Európába irányuló gázszállítás az Északi-Áramlat 1 gázvezetéken.
Azt irtam ha el tudnad olvasni amit irtam. Hogy USA indexekben minden ket hetben van ilyen bullos nap.... es semmi rendkivuli nincs a mai tortenesekben..
Mi van? érdekes megszólítás, ezt a stílust hol tanultad? konkrét cáfolatom: június 27.-én elért SP értéket ( 3900 ) is meghaladta ma az SP index, június eleje óta a legmagasabb értéken az SP500, nem egy-két nap eredménye, erről ennyit. ellenőrizd
Mi ez a jó hangulat amúgy "világszerte"? Coinok is elég szépet mennek (mondjuk ott van még hova visszamenni hogy rohadna meg az a piac is nagyon csúnyán állok ott)
Mivan? Minden 2 hetben van 1 -2 ilyen nap... semmi újdonsag.
Törölt felhasználó2022. 07. 19. 20:08
usa a nagy recessziós para közepette szárnyal, nagyon magas a készpénz állomány a befektetőknél. az eddigi Q2 jelentések vegyesek, de nem annyira maradnak el várt átlagoktól,mint amennyire a recessziós félelmek korábban beárazták a részvényekbe.
4 -ig- volt egy beszakadás utàn, azzal mèg jól jártam. Utàna a közmondás: könnyen jött pénz könnyen megy. Rossz döntèsek, rossz időben törtènő vètel, eladás. A mai osztalèkkal leszek nullán. A meglepetès az lenne, ha holnap a mai szinten maradna...
A MOL-nak a régióban egyedülállóan jó villanyautó töltőhálózata is van, a Plugee. Kevesen értékelik, de egy appal minden ország MOL töltőjét tudod használni. 150-es töltőik is vannak már, nagy lehetőségek vannak benne.
A zöld befektetés miatt tartom a Molt szerintem Magyarországon egyedülálló a szegmensben, hulladék koncesszió.... Van még a Pannergy,Alteo de azok túl kicsik nekem nincs bennük likviditás
Nekem 2020 eleje óta van meg... eszem ágában sincs eladni 3K alatt.. (2050ft-os átlaggal vagyok benne) Mivel ez a pénz nekem egyelőre semmire se kell lehet bent hagyom és várok még a következő évek osztalékára is már ha lesznek még ,mert sose lehet tudni mit mutyiznak majd
Az EU elfogadta a MOL és a PKN Orlen/Lotos/Normbenz közti kiskereskedelmi tranzakciókatAz EU elfogadta azt az üzemanyag kiskereskedelmi átrendeződést, ami a MOL csoport és a PKN Orlen, Lotos és Normbenz között jött létre. Ezek szerint a MOL 417 lengyel üzemanyag töltő állomást vehet a Lotos csoporttól 610 millió dollárért, míg a PKN Orlen 185 benzinkutat vesz a MOL-tól Szlovákiában és Magyarországon, amit a MOL részben a Normbenz felvásárlásából biztosít a lengyel cég számára. Véleményünk: Az ügylet részletei már januárban ismertek voltak. Szerintünk a MOL jobb üzletet kötött, mivel 1,46 millió dollárt fizetett a lengyel kutanként, szemben a PKN Orlen-nel, aki kutanként 1,4 millió dollárért jutott az egységekhez. A lengyel kutak forgalma viszont jóval magasabb annál, amit a MOL kínált, ráadásul Magyarországon az árbefagyasztás miatt most sokkal rosszabb ezen kutak nyeresége. Erste Market
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.