lehagyta a felét a rendszer: július 19. 2310-en venni 2526--n eladni sikerült egy nagyobbacska pakkot. Nem szeretnék szerénynek tűnni, de nekem ez a 216 Ft/részvény 18 nap alatt elégedettséggel töltött el. Mondtam, hogy aki ott vesz, (huncut) jól jár és úgy is lett. Most eladtam ezt a kis pakkot, persze a nagy volumen itt hever a popsim alatt, várja a kitűzött árfolyamcélom. :) Persze ez csak hullámlovaglás, de a MOLnál ez nagyon produktív, konkrétan kisebb vagyonokat lehet akár pár millióval is így keresni egy hónap alatt. LONG-os barátaimnak üzenem, ha jó az átlagáratok érdemes kicsit huncutkodni ezzel, mert hozzám hasonlóan gyakorlatilag zéró kockázattal tök nyugiban tudtok még több profitot realizálni. Mindenkinek hasonló eredményes időszakot kívánok.
Ezt hullámot ki lehetett volna ülni, mondjuk volt eszembe hogy hozzácsapom a tbsz számlámhoz (ergó nem adom swing-ben hanem megvárom vele a 25xx at min.) de csak eladtam :D
Megnéztem a dt számlám, feb 10 körül vettem először rá pakkot, van rajta most 16,5% hozam. Mondjuk ezt elk*tam mert érzelemből gyorsan eladtam 20 ft al (vagy mennyivel) lentebb a minap mint ami a cél volt. Erre nem számoltam(nem mertem gondolni) hogy a 2450 et blikkre átviszi. Na szóval, hát nem tudom ha stoppolgattam volna hol állnék. Másfelől meg ha beleülök 2k nál most vagyok 25% ben ugri bugri nélkül. Na jó de ...ki a f* látja előre ezt a mozgást így, meg hogy hol lesz az alja...
Sajnos en sem vagyok fiatal (38). A MOL azert duhit mert jo is lehetne. Az alapitvanyosdi elott szalltam at kulfoldi olajcegekbol MOLba mert objektiven ertekelve alularazott. Csak es kizarolag a politika ami fogja amit a zsebemen tanultam meg. Ezert is irrital. Mar reg visszahoztam a bukomat hogy visszatettem. Longra en most repuloscegekbe latok fantaziat. En is mindenkinek sok penzt kivanok😀
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.