Inkább ezek eredményére vár a külföld. Mi kevesek vagyunk az emelkedéshez... https://www.erstemarket.hu/tartalom/236480/hitleminositesek-20260518 A héten indul a tavaszi-nyári felülvizsgálati időszak a három vezető
hitelminősítő részéről. Pénteken elsőnek a Moody’s teszi közzé a
véleményét.
:-) Igen. És ha megkapjuk az osztalékot akkor az erste minden egyes certifikát vételt lefedez egy OTP részvénnyel? Vagy átcsapott jótékonysági intézménybe? Kibocsájt 100.000db TL120-at akkor azt meg is kell vegye hogy tudjon osztalékot fizetni.
Igen, igen, nem. Adót fizetni nem bűn! Én kifizetem. Lehet ügyeskedni Én nem teszem. nulla darab TBSZ számlám van, volt köszönöm a jelenlegi kereskedési módokon egy nyűg. Illetve azért is adtam el a felső certifikátokat mert az utóbbi egy hónap alatt csak fizettem a kamatot az erstének, TL120-nál nem keveset mert ugye sok a hitel kevés az Én pénzem ... a TL90 meg van még most is (a TL90 is azért van mert anno egy TBSZ-n bent ragadt,). Szóval Én nem látom az 50.000-et. Csak bízom abban hogy OTP megveri fixMÁP-ot de ez a bizalom jelenleg 50%. Igen Excelben nyomom, mert nem akarok 2-3-5% spreaddal certit venni eladni ... és pdf kivonattokkal kitörölhetem a micsodámat. :-)
"de az excelem jelenleg azt mutatja kevesebb pénzem van" Ne az exceled nézzed, hanem az értékpapírszámla egyenleged! :) stacstac tökéletesen jól leírta! "TL120-at és TL110-et eladtam hogy vegyek részvényt hogy kapjak osztalékot. :-)" Uramisten! :D Kétszer fizettél banki jutalékot és certiben ráadásul tőkeáttételesen kaptad volna meg az osztit! És még egy jó hír: az osztalék más jövedelem típus, így az árfolyam veszteséggel nem lehet szembe állítani. Tehát, ha rosszul alakulnak a dolgok, az osztaléknál levont szja-t nem fogod visszakapni, annak bye-bye van! Míg certi esetén igen. Jó üzlet volt! :)
Nagyon nem mindegy. Mert a KO -1100 is segít abban, hogy később üssék ki, ha mégis esés jön. Amúgy így 40000 körül vesztegelve, az osztalék banda erősen figyel, mert 0-ban vannak. Ezt hangsúlyoztam ki tegnap-tegnapelőtt, hogy csak emiatt felesleges inget gatyát beletenni. Vagy aki ki akart ugrani 40500, nyert 500-at, nem többet, 500-at. 41100> 40500 - 600 + 1100 a kettő szummája +500.
Igen, nem ,,, 56 éves az ember ne számoljon ... 100x-re olvastam el a leírást az erstenek ... nem jár osztalék ... hajlok rá hogy igazad van ... de az excelem jelenleg azt mutatja kevesebb pénzem van ... ha kijavítják, a "termék esemény" lapot, akkor Én is megkapom osztalékot. :-) Remélem ... vagyis nem annyit mint kaptam volna, mert a 2 felsőt, TL120-at és TL110-et eladtam hogy vegyek részvényt hogy kapjak osztalékot. :-) És igen nem osztalék fog szerepelni a számla kivonaton ... mennyivel többen vennének certifikátot ha ezt a megfogalmazást leszednék a weblapról???? :-) Köszi!
OTP részvényesek ide!