Vajon 15 éves távlatban meddig mehet az árfolyam? Esetleg egy bizonyos magasság után split is szóba jöhet? Nyilván a jövőt nem látjuk, a múltbeli trendekről lehet valamire következtetni
Ha esetleg lefelé menne nyilván többet tudok venni, ha lesz rá módom több pénzért is veszek. Tizenöt év nagy idő, jön valami krach nagymértékben esik hirtelen de aztán idővel visszamegy, közben még jobb lesz az átlagár. Van három ilyen biztosítás megtakarítások, valamit még kellene, de ezektől nagy pénzt nem várok.
Szerintem ennyiert elobb utobb egyre kevesebb reszvenyt tudsz venni. De ha nezunk egy 15-20 % roet nagyjabol ennyit remelhetsz a penzed utan . De ez a tozsde , lehetnek benne nagy kilengesek negativ iranyba is. Ha a varakozasod az hogy ezutan is visszamegy a papir oda ahova varod jo dontes lehet siman, vagy ki tudod varni ezt , ez fontos. Nekem most van 500 rv majd 60 ezernel eladom oket :D
Sziasztok! Szerintetek mennyire jó ötlet? Minden hónapban veszek otp-t 15 éven keresztül X összegért, mondjuk pl. 150 e. Ft értékben, ez kb úgy funkcionálna mint egy magán nyugdíj biztosítás.
Tehát annyira sínen van, aláírás közeli állapotban, hogy fenyegetőzni kell. Értem, ez "tartós" béke lesz, kb, mint az ukrán tűzszünet. Ma béke, hétfőn meg háború.
Na tessék, ezért nincs "rakéta lefele": https://www.portfolio.hu/global/20260520/donald-trump-szerint-a-vegso-szakaszban-jarnak-a-targyalasok-irannal-838162 Donald Trump amerikai elnök szerdán kijelentette, hogy
az Iránnal folytatott tárgyalások "a végső szakaszban" járnak. Egyúttal
újabb támadásokkal fenyegetőzött arra az esetre, ha Teherán nem egyezik
bele a békemegállapodásba. Irán viszont az Egyesült Államokat vádolja a
háború újraindításának előkészítésével, és a Közel-Keleten túlra
kiterjedő megtorlást helyezett kilátásba.
Az Epic Fury hadművelet felfüggesztése óta eltelt hat hétben a
béketárgyalások alig haladtak előre. Trump a héten elárulta, hogy nagyon
közel állt újabb csapások elrendeléséhez. Állítása szerint ez mindössze
egy órán múlt, de végül több Öböl menti ország kérésére visszafogta
magát. Vagy megállapodás lesz, vagy kellemetlen dolgok fognak történni
Ha figyeled a leszúrásokat Brentben 16:15 és 17:15 Gyönyörű 2db órásat csinált, de azóta m15 emelkedő. Mintha hülyét csináltak volna a világból. -6% máskor -12% ,ha béke. Seerintem nincs béke, csak kamu.
Egyik kezeben ak47 masikban rpg egy maus tankon ul ami egy anyahajon parkol felette vadaszgepek zugnak el es azt irja ki hogy vilagbeke ! De keszuljonek a haborura …. Igy jobban hangzik
OTP részvényesek ide!