OTP 1D: 2 perces flikk-flakk, hasraütésre. A sokak által emlegetett 45k-t behúztam, annyira nem is tűnik elképzelhetetlennek. https://kephost.net/p/MjM2NDAzNw.png Leegyszerűsítettem a rajzot, talán sokak örömére Így rajzolva visszajött a korábbi emelkedő aljak vonala (alsó zöld vonal) fölé Gigantikus, legmélyebb fülescsésze, Trump segítségével, mélyebb, mint valaha, az elmúlt 1 évben. TA csak jósol, ami lehet, hogy fals, tehát ne vegyétek készpénznek, és ez nem is "kereskedési tanácsadás", szimplán egy spekuláció, tippmix, ami azt mutatja, hogy a sávtetőt "könnyedén" megpöccinthetné! (HA, ugye), ez a 45k. Ennyit a mutat rajz, nem többet. Olajár +10%, kicsit lassítja, hátráltatja a boldogságot, majd kiderül.
Most mindenki spekuklál. Az viszont mindenkép a bizonytalanságot fokozza, hogy még nem ismertek a gazdaságpolitikai tervek és e mellé még ott a bizonytalan nemzközi helyzet. És ott van még, hogy ha a NER-es cégek buknak, akkor az az OTP-t is húzni fogja lefele, mert a legnagyobb bankként nyilván sok helyen benne van a finanszírozói körben.
"OTP" topic. Ahogy Sanyi bá mondottá anno: nehéz bakanccsal, vasmacskával is menetelünk, haladunk? Ezek a láncokat "ledobhatjuk", ide veled, régi kardunk! Régi pompájában tündökölhetne az OTP. NER rv-kből tipli, irány az OTP. 50k
Valószínűleg "pánikszerű" short zárás van, lehet fáradni a kasszához. Emiatt nem látsz kötést. Árjegyzőket meg kell várni. Közben, mint az sejthető volt: olajár "beszakadt", WTI 105>103. +10%-os GAP-es nyitás. DAX észak. NQ észak. Mit is várhatnánk a mai naptól, ha nem északot? Megvolt a cikk, hogy MP győzelmével a részvénypiac extrémen profitálhatna az eredményből? Bankadó eltörlés? csak meg kell őket kérni, hogy cserébe vállaljanak olcsó hiteleket, nem kormányzati fedezetből, így az állam nem ad kölcsön, nem bukik a hitelen, OTP-nek nem származna adó-kötelezettsége, még nyer is a hiteleken. Én el tudok egy ilyen forgatókönyvet képzelni. Lehet baromságot írtam, ez csak az én spekulációm.
OTP részvényesek ide!