Tényleg az lenne a feladata, hogy védje az állampolgárait! Ezzel szemben nézd meg mit csinál az ukrán komikus. Békésen nézi, ahogy nyomorodik meg a népe, rombolódik le az országa. Persze nem értek egyet a Putyin módszerével sem. Az OTI egész jó bírja a háború nyomását! :) Hajrá OTI
Forradalmi gárdán meg trumpon áll a dolog. A gond hogy a gárda nem ésszerűen gondolkozik.... mintha egy vallási fanatikus terroristával kéne tárgyalni.... minden iszlám országban elég szigorú a vallás..... de irán közülük is az egyik legszigorúbb. Ámbátor mi lenne egy ország vezetőinek a feladata.... az emberek érdekét nézni.... na mint tudjuk nemrég gyilkoltak le 25 ezer embert..... szóval a saját országuk ellen is vannak... számít nekik pár ezer vagy tízezer halott amikor ők is ölik az embereket ?
Az amcsi partraszállást eléggé biztosra mondják a katonai szakik.Az a gond az olaj árával, hogy pl. az ukránok is az olajat ütik. Az orosz exportot lövik szét, hogy csökkentsék az orosz bevételeket és egész jól megy nekik. Nagyon még nem kapták fel a hírt. Talán, mert az az orosz napi 5 millió hordó export szinte már marginális a szoros problémája mellett, de közben már annak is a felét katonai eszközökkel ütötték ki az ukránok. Szóval onnan is hiányszik már minimum napi 2 millió hordó olyan export, ami rövid távon nem áll helyre. Zűrzavaros kinek adták el eddig, de ha mentek a kutak, akkor el is adták valakinek, tehát amikor máshonnan veszi majd meg az, akinek hiányzik szépen veri majd fel az árat az a napi kétmillió hordó is . Már ugye szedegetik össze napi hány millió hordó is az olyan kiesés, ami a szoros újranyitása után is kiesik rövid távon és ezen az analógián is egyre inkább a 150 dolláros ár jön ki fél éven belül a szakik szerint a szoros újranyitása mellett is. Úgy adják elő egyelőre, mintha ezt simán kibírná a pénzügyi rendszer, de szerintem csak nyugtatják a piacokat és valójában beláthatatlan mi jön, csak a 150 dolláros olaj lesz az egyre biztosabb, ahogy telik az idő.
Ne hagyd ki a 3. tömeggyilkos hülyét se, az is lényeges, hogy az iráni vezetés belátja-e, hogy rengeteg felesleges áldozattal jár ez a harc és a tetejében úgysem lehet megnyerni.
jogos ! szóval 33200 körüli ko szint.... ha nem emelkedik tovább az olajár , nem lesz bombázás , átmehetnek a hajók stb stb.... megmarad.... ha usa szárazföldi akciót kezd, bombázzák az energia infrasturktúrát, lezárják a szorost teljesen akkor nem marad meg..... igazából attól függ hogy a sárgafejű majom hogy aludt este / a másik hülye izraeli miniszterelnök tovább bombázza e iránt
Elsődleges támasz 35800. viszakerestem 2 korábbi rajzomat is, ahol ezek jelölve vannak, mondhatni indoklás: nem a levegőbe beszélek: 20260317_OTP 1D v2_2.png https://kephost.net/p/MjMzMDg1OA.png 20260312_OTP 1H.png https://kephost.net/p/MjMyNDU2NA.png az 1h-s képen ez az Inverz fej váll jobb válla. Itt is látható az általam sokat emlegetett -500as STOP 35800-35300 Aki kevésbé bátor, várja ki a 34800-at, hátha jön.
DAX 22270 m5 dupla alj, vagy jó lesz vagy nem 22350 alá se vártam, tehát 22300 LONG 22200-nál van a stopom, OTP hogy áll? reál? A hírek szerint ok,h USA nem támad, de Izrael támadott, szokásos előadás.
mint egy hóembernek nyáron :D El se fog indulni szerintem..... hozzátenném közben 4ig esik mint állat -15% , csak nem a kormányváltást árazzák ? Lölőke menti a pénzét .... matolcsyék cuccolnak dibajba.... sógorék már new yorkban.... szóval van baj .... OTP re visszatérve... minden az olajáron múlik meg Trumpon. Mikor jön el az a pont hogy tényleg békét köt iránnal (amihez mint írtam engedmény kell) azt látja ő is hogy a világgazdaságot ha bedönti az az usanak is rossz meg közvetlenül neki is :D Sikerült felfognia, szóval az olajárat stabilizálni akarják itt ahol van kb.
OTP részvényesek ide!