ja igen, arról ugye nem is beszéltem,h az OTP nél a megbízásokat néha nem kezelte megfelelően. "hiba ". nem ellenőrizhető készlet. ebbe futottam bele legalább 3x. +50k-t realizálni kellett volna hirtelenjében, fél óráig állt az otp paripa, ugye dax certinél hirtelen fordulhat a világ, a +50k-ból hirtelen lett -50% és nem állt meg...ha el kell adni, nincs idő a tétovázásra. ezt kb. 2-3 hét időtáv alatt 3x becummantottam. Be lehet menni panaszkodni, de ha nem tetszik, váltsál ugye...váltottam.
én már nem certizek, egyrészt belefáradtam az OTP direktbe. Én az Erste-nél vagyok. ugye az Erste-nek az alap cucca a netbróker, ezen felül 1 -el CFD-k és még sorolhatnám: Erste Trader. Erste Traderben nincs certi, arra ott a netbróker. a kettő között átjárás lehetséges. netbróker-ből át tudod utaltatni a pénzt az Erste Trader-be, de vissza is. Tehát akár certizhetnék is, meg CFD-zhetnék is. Sokak szerint az Erste Trader spreadjei drágábbak pl.XTB-hez képest. Hát ez van. a Certihez képest mégis olcsóbbak. Van úgy, hogy az Erste Trader is belassul, főleg az USA körüli fomo 15:30-16:00, érezhető, hogy berobban a szekér, de működik. Olyan még nem volt, hogy behalt. INGYEN rakok stoppot és TP-t, ingyen módosítom az eladási megbízást, akár a vételit, nincs olyan, mint az OTP-nél, hogy 377-400 ft-okat levon minden egyes megbízást módosításért. + emellett a vételi-eladási költségről + spreadről nem beszéltem. összehasoníltásképpen dax certinél 25-30 pont elmozdulásnál voltam 0-ban, erste trader-ben 7-nél. 25-30 pontnál az erste traderben már 18-23 pont nyereségem van. hozzátenném, nekem az otp direktben nem működött a stop megbízás, itt érdekes módon működik..
OTP direkt?:) 4000 ft-os havidíj, és "soha nem működik". Senki nem tud semmit, mert sz@r. 4IG nagy forgalom, le vannak terhelve a szerverek... egy 1000MRD-os profitot termelő OTP nem tudja lekezelni a saját platformján a tőzsdei adás-vételeket. na én ezért tipliztem. kis tételllel is volt úgy,h realizálni akartam 50k-t, fél óra múlva már -50k-ban ültem.. az OTP -nál azt mondták, sajnálják, de nem tudnak mit csinálni. tipliztem.
Piacin adtam be.Most beszéltem 1 hölggyel telefonon az otpnél .Ő azt mondta van ilyen ,hogy beragad.De most megbeszélésen vannak a kollegák.Később kézzel segítve megoldják.
Ha az átvezetési számlán van, akkor másnap visszautalják. Ha veszel, azonnal realiálódik a vétel. Ha eladsz, napon belül- daytrade, akkor is rákerül az átvezetési számlára, és este-éjszaka megkapod a pénzt a bankszámlára Ha eladsz, nem napon belül kb. 2 nap átfutási idővel írják jóvá a bankszámlán, ezt is mutatják az átvezetési számlán, T+2 nappal ott fityeg az összeg. Nekem ez úgy tűnik, mintha valami probléma folytán mégse tudtad volna megvenni. Limites vételt toltál be vagy piacit? Ha limitest, akkor lefoglalta a pénzt, várakozik, amint eléri a limitet, megveszi. Ha piacit, akkor már látnod kellene magadnál a részvényt, mert ott nincs várakozási idő.
https://kephost.net/p/MjEzNDA2Nw.png 4IG 1H fekete piros sávtető. itt jól látható a fomo, hogy egyre fentebbi szintű 1h sávra kapcsoltak. hogy mi lesz nem tippelnék, mert nem tudom. szimplán rajzoltam egyet.
Nyisd meg a 4IG chartot, az okos, aki gondolkodik is, és hisz a TA-ban, legalább 1h-4h aljak mentén halad az árfolyammal. STOP! Nem realizál. Amíg megy a buli, nem realizál, amikor alábbhagy a buli, minden vendég hazamegy, mert véget ért a rally.
Tegnap még 4000 alatt maszatolt, ma már 4400-nél. Nevezd fomonak. 1 napos "user" már 10% -ot tudna realizálni (adózva 8,5%), míg "Mágikus Magyar Állampapírral" hozza a 6,5%-ot 1 év alatt. Megérte beszállnia? Meg. Az OTP meg szuttyog, 31000 előtt, mikor tör ki? miért nem tör ki? mert egy helyben toporog. Inkább azt mondom, hogy VIP kiszálló van, mintsem VIP "kilövés". Telekom emelkedés megállt. Érdemi inflációval már nem számolhatnak, amitől 14-15%-okat emelhetnek éves szinten, a 3-3.5%os emelkedés kutyafüle szalámi, talán igaz se volt. Funda szempontjából inkább az OTP-re tippelnék, mint szépségverseny, de túl drága. 31> 34k 10% se, ti ezt várjátok, legyen 34k, részvényes nyer rajta 10%-ot, hát kitörölheti vele az alsóját, amikor a 4IG napi szinten tol ennyit, ti meg év végére várjátok, vagy 1éves célár... ha ! ugye!. HA össze nem f...sa magát. bocsánat.
Sziasztok! Vettem ma 4ig részvényt.A pénzt leemelte a ban kártyámról .Átvezetési számlán van.De a részvêny nem jelent meg a portfoliomban.Ez hogy lehet?
OTP részvényesek ide!