Pontosan! osztalékot is beleszámoltam nyilván. A bázisár jogos változhat, de ahogy írod 3000 benne van simán. És időközben már veszegettem is TL97 et. Nekem tökéletes. 98 jobb lett volna de az nincs, még 99, de magasabbat nem vennék egyelőre.
Macus 30 ezres célárat és 4600 emelkedést mondott (25400?), de mivel certiben gondolkodik, az osztalékot (900?) is figyelembe kell venni (26500?, ez volt tegnap). A bázisár változás inkább 40Ft már hetente (korábban 30 körül volt), így akár 1400 felett is lehet ez év végéig, de a 3000 várható emelkedés ott van. Mindenesetre abszolút érthető, ha mindneki inkább tartja a long certiket, főleg az olcsóbbakat. Legfeljebb shorttal áthidalva a völgyeket, mint a mait (ma indulót?)
nézte már valaki HSBC málta számait ? ahogy nézem egy 60 milliárdos profitot termelő bankot nézett ki a papi, szóval ez nem egy nagy bank. E mellé még belefér emelt oszti ami nem lesz, emelt srv, másik akvizíció stb..... szóval ebből a szempontból inszignifikáns, persze 60 milliárd évente jól hangzik, kérdés az ár .... egy szlovén banknyi árral számolva 400 mrd forint az zsebpénz jelenleg otinak....
amúgy elégedetlen nem vagyok eddig idén van egy 15% om a befektetett tőkére hason úgy hogy ricsi az kb csak szarakszik..... szóval az otpbe fektetett tőkémen van egy 30% nettó profit. Azért 3 hónap alatt nem rossz az..... a tavalyi profitom 60%át már teljesítettem az idei kitűzött profitnak pedig 40% át. Aztán lehet alulbecsülöm max és kellemesen meglepődök év végére :D
Hát újrakalkuláltam a céláramat. Tegnap vettem vissza tl97 et, lehet hogy kicsit fogom nézni majd a pirosat, de nem számít, mert év végére 30 ezres célárral számolok. Az egy 4600 innen nézve. Ebből lejön olyan 1200-1300 forint bázisár, akkor ez certinként bizony több mint 3000 profit. Szóval ha lemenne, simán bővítek ...... ha fel meg kivárok. Most tele vagyok kp val.....
OTP részvényesek ide!