Szerintem az amcsiknál már beindult a pánik. Trump kormányzatnak 180 fokos fordulatot kéne venni, hogy megnyugtassák a piacot. Egy cikkk azt írja, hogy a 10 főhülyét az ovális irodában nem is érdekli a zutty most, mert beárazták, hogy a reformtevékenységeiknek járulékos veszteségei lesznek. Én viszont erről piszkosul nem vagyok meggyőződve, szerintem annyira akarnak, hogy szétzabálják maukat, egymást. Nem kormányoznak, hanem kapkodnak. JD, Trump és Musk egymást fogja szétnyírni, nem is kell golyó a deepstate-től.
"Céláremelések érkeztek az OTP-re. A Santander Biuro Maklerskie 22 300 forintról 23 400 forintra emelte az OTP célárfolyamát, változatlanul alulsúlyozás ajánlás mellett, míg az Autonomous Research 29 394 forintról 31 053 forintra, változatlanul felülsúlyozás ajánlás mellett. Az OTP-t követő 17 elemző közül 15 vételre, 1 tartásra, 1 eladásra javasolja jelenleg a vállalat részvényeit, a medián célárfolyam 25 607 forint." Forrás Equilor hírlevél
Elképesztő, hogy milyen szerencsétlen emberek vannak. Szánalmat érzek azok iránt akik adni nem, csak elvenni tudnak vagy szeretnének. Az ilyeneknek egyetlen irigyük sem lehet soha, nemhogy példakép nem lehet... Szomorú gyerekkora lehetett, de ő lenne csak képes változtatni magán, senki más helyette. Az egész élete egy szopóroller. És meg is érdemli, amíg így áll hozzá a másikhoz.
Sajnos mindig akkor bukkan fel,mikor oti esik. Szomoru,hogy azon örömködik,hogy esik, beszólogat. Szerintem egyszerűen IGNORÁLNI kell, hiába érzi magát bárki megszólítva, nem kell válaszolni, nem szabad etetni a trollt...
"A brókercég semlegesre csökkentette az amerikai részvények besorolását, mígaz európai részvények (az Egyesült Királyság kivételével) értékelését 'alulsúlyozottról' 'felülsúlyozottra' emelte."
a 2023 elején indult emelkedő trend az érdekes. a sáv alja heti charton ezen a héten 21 020. ha az esetleg elesne, akkor jöhet a megvadulás, a bear market, ami mindenkit szívat : a shortolókat a bear market rallyval, a vásárlókat a hulló késsel
jóó a kurva kibaszott anyját az al és a trump féle politikának!!!Esnek a tözsdék,donald festékfejú és az orbán ner is beszállt már!!Mert ezeknek a moslék gazembereknek,semmi nem elég??
OTP részvényesek ide!