Imádom amikor a rémhírkeltők eltűnnek :D a keddi: 14 VIP kiszálló volt stb, stb...itt a világvége...most kezdődik az összeomlás, 9 alá is lejön.... pfffffff. Van pár kimentett screenshotom. Kiváncsi lennék mennyien hajigálják a felelős jövendöléseitekre.....
A BUX fejnehéz, ha külföld elkezdi adni a régiót, az OTP-t, mint makropapírt is adni fogják. Szélcsendesebb időben, amikor a hazai játékosoké a terep, valóban több a variáció. Olyat már sokszor láttam, hogy az OTP szembe ment a nagy indexek hangulatával, de csak egy bizonyos mértékig. OTP azért éves csúcsa körül mozog, még ha az ATH-tól messze is jár. Ettől még meghúzhatják a következő órákban, de erre látok kevesebb esélyt.
Egyet elfelejtetek. BUX vs. OTP BUX ATH-n, de OTP még közel 40-ra le van maradva, tehát a BUX nem egyenlő az OTP-vel. A BUX eshet, miközben az OTP menetel.
Egyelőre széllel szembe menetel a forint és a BÉT is, azért előbb-utóbb begyűrűzhet aminek be kell gyűrűznie, ezért még tartom a (amúgy kevés számú sok) shortjaimat. Persze lehet, hogy az OTP-t vevő brókerek már tudják, hogy délutánra happy lesz mindenki Kínában és New Yorkban is.
Azt gondolom, hogy a tegnapi és mai ralli mozgatórugója a NER. Csak rá kell nézni az OPUS-ra, már majdnem 1,5 mrd forgalomnál tart. Kiadhatták a parancsot, hogy vétel, amennyit csak meg lehet szerezni. A külföld most nem sokat játszik, illetve örülnek, hogy van vevő, nem úgy mint Németországban és az USA-ban. Brutál pénzeket belenyomnak. Sok nyerőt mindenkinek !
Nagyjából 5 óra alatt érünk a sáv szélére m5-ön, ha maradunk 14150-en végig. Közben mondom, amit látok: TS vételi kedv alábbhagyott, sokan kiszálltak. Nincsenek vevők, inkább eladók. De vannak TL parázók is, 1000db-ot pár perce dobtak, ezt onnan tudni (hogy dobták), hogy az árjegyző 2500-ről lebillen 1500-re. Ha real-time figyeli valaki, látható. Közben zászló...netes infó: fibo korrekció nem eshet 38,2 alá. ez alapján 14105 a padló, innen számolva 14350 a zászló vége, és kb. 4 óra alatt érjük el: 12:00> 16:00 (tévedés joga fenntartva, főleg ilyen netes infókra alapozva!:D)
Jó tudni, hogy te vagy a legfőbb mozgatója az OTP árfolyamának. A mai görbe valami sárkányt rajzol ki eddig. Én macitól eltérően nem dobtam ki időben a tegnap délutáni shortokat, ezt benéztem egyelőre.
OTP részvényesek ide!