Kellett ez Bankos zűr mint egy falat kenyér..Még egy Meteor tarthatna a Föld felé... Olyan mintha 2éve : Very Hard-ra állították volna a nehézségi szintet a tőzsdén. :D
Ha ez, ha az . Mind feltetelezesek. Te is tudod, hogy a pivot csak egy vagyalom, egyszeruen ha lenne tere, a fed akkor se csinalna meg, kicsuszna az iranyitas a kezebol. Az otp meg fel eve itt tancol, Aki nem tradeli, csak vett, mert olcso az bukoban van. Itt a forumon a kezdok, sok taptalajt kaptak a vetelekhez, most joggal csalodottak. De a tozsde mindenkit meg taint arra, hogy csakis magara hallgasson. De valljuk be, meg ma is Itt reggel olvastam 11k otp mara, a 10k alatt ajandek, az mar Itt szolassa lett. Tovabbra is 7-8 k koze varom, talan annyi , hogy en nyarra vartam, de igy lehet elobb lesz
A FED harapófogóban!! Kamatot kell emelni!! Kérdés: 25-50 bázispontot!! ?? Nem fog most visszatáncolni! Esetleg igen??!! Akkor az infláció emelkedik majd brutálisan. Látni a jelenlegi foglalkoztatási adatokat. Nincs jó válasz. Fejvakarás max.
Én már vettem és tartom, de a további nagyobb vétellel kivárok. Folyamatosan veszek belőle kisebb tételeket gyűjtögető módban, a többit állampapírba teszem. És a Zwack is jó vétel volt 16k-n :D
Szia. Sovány vigasz a 11-12K között akik beragadtak. ( már másfél éve) . Ez most csúnya nagyon. Real 9930/9942 Infláció maradhat? IGEN...KÖSZÖNJÖK Irány PMÁP 19-20%
Azért egy bankmizéria nem volt benne a pakliban. Viszont az OTP-vel nincs is semmi gond, de amíg a kinti piacokon nem lesz fordulat, addig minek daráljuk itt magunkat tovább. Amint jön kint a fordulat, azonnal venni kell OTP-t, mert utána úgyis nagy rally lesz, mint minden másban is...
OTP részvényesek ide!