"De mit jelent pontosan a negatív kilátás a gyakorlatban? A vállalat közleménye erre is választ ad: legalább "egy a háromhoz az esélye" annak, hogy két éven belül leminősítik az országot, amennyiben a magyar növekedési vagy költségvetési kép érdemben rosszabb lesz a jelenlegi alapforgatókönyvüknél."
Igen ez a baj,hogy amerika után soha nem megyünk sajnos!! Hiába mentek nagyot pénteken,mi lefele meg most is! Amcsik beszakadnak mi meg duplán!!! Ennyi volt ment 2-ezer forintot és kifulladt vissza 8-9 ezer közé megint!!...Vagy még új alj is kehet!! Ezek után már....
Szia Maci, Tudom, hogy inkább az otiban vagy aktív, szívesen olvasom a bejegyzeseidet. Nem tudom mennyi időd van, illetve mennyire figyeled a Molt, ha van időd, szívesen venném, ha leírnád mi a véleményed a MOL alakulásáról. (Tudom, ez OTP topic), de máshol nem tudtam rákérdezni...:) Köszönöm szépen előre is!
No akkor nyugodjunk le és foglalkozzunk az OTP-vel. Ez nem annyira TA mintsem inkább "speka" rajz. Ez történt 2019-ben a COVID alj után. https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_21085a03fe6a11c87bd63bead1b766ce.png Amit érdemesnek tartok figyelni: a gyj-k utáni 10-15 nap gyertyáit. Magukért beszélnek. Következtetés, értékelés a rajzon. Szintén fontosnak tartom, hogy az OTP év/év alapú nyeresége mostntól várhatóan emelkedni fog negyedévről negyedévre. Szóval új aljra menni (7738 alá) szinte kizárható. (Egy lejtmenetecske azért még benne van az e heti maximumról.) . És nem kerülhető meg a politika. Ezt az OTP-re vonatkozó pozitív képet egy dolog zavarhatja meg: az államcsőd veszélye. Ez elvileg benne van a levegőben, vagy valami iszonyatos "nem megszorítások" fognak jönni. Nagy varázslók a fideszes kommunikátorok, mindent meg tudnak magyarázni. Miért is jó nekünk a rossz. De nincs rosszabb a kiábrándult szeretőnél, a kiábrándult fideszes hívőknél. Ha azok eddigi szeretete gyűlöletbe fordul az meg fogja fordítani az OTP jelenlegi pozitív kilátásait is. . No akkor várjunk erre a hétre egy maximumot szerda-csütörtök környékén és onnan egy több napig tartó visszajövetelt, esetleg oldalazást.
Bezzeg a tiéd, az mekkora értékkel bír! Kereslet kínálat bajság van, ami nagyon le tudja nyomni az árakat. Történelmileg a szeptember szokott a legrosszabb hónap lenni, miközben fundásan nem nagyon van ok a lejtmenetre. Én várok és figyelek.
A sok faluvégi kategóriás pletyka, okoskodás, egymás csesztetése mellett van valakinek fogalma a rv állásával, kilátásaival kapcsolatban érthető, rövid megfogalmazásban? Átfutottam az utóbbi néhány oldalt és nemigen találtam ilyet. Egy fórum tele oda nem való, felesleges hozzászólással - azt nem értem, hogy ennek melyik részét nem lehet érteni!? Ezek már pszichológiai esetek!
Hello meg tudnad mutatni a teljes kontextust engemnagyon érdekelne.... több verzion is van az egyik az kb ilyen a másikban meg már kész az 5ös és egy nagy expnaded flat vagy runing lehet sztem vagy ha nincs kész az 5 akkor akár diagonál képzödhet egy ék alakzatban kiváncsi lennékl te hogy látod a teljes képet meg mutatnád?
OTP részvényesek ide!