Szerintem nagyon sokan fogják még visszasírni ezt az árfolyamot. Csak egy markáns jó hír kell hozzá. Több hely van felette, mint alatta. Csak idő kérdése...
Ha valakinek "tanácsokra" van szüksége, az alábbi linken találhat eleget: https://school.stockcharts.com/doku.php?id=overview Aki nem tud angolul, az se ijedjen meg, mert a google fordító egész jól lefordítja! (Természetesen olyan tácsot nem tartalmaz, hogy vegyünk -e OTP részvényt.) :)
Sziasztok!
Én teljesen új vagyok itt, ez az első hozzászólásom. Tíz évvel ezelőtt
kereskedtem befektetési jegyekkel, aztán hosszú szünet… Most szeretnék
visszatérni a pályára, egy ismerősömmel
OTP-ben gondolkozunk. A bankomon keresztül már csináltam 2 vételt, de a bank a
konkrét akciómat csak 2 nappal (!!!) később írta ki az ép-számlámra, addig a 2
tranzakciót összemosva 1 egységnek kezelte a vételeimet, összesítette a vett
részvények darabszámait, és nem a vételi áron külön-külön kezelte azokat, hanem
egyesítve, s átlagárat állapított meg a vételeimre, egységesen a napi záróárat
alapul véve. Csak lestem, mert ez így nem lesz jó, hogy 2 nap kell a tényleges
vételi adat feltüntetéséhez: így nem tudok 2 napon belül kiszállni, ha azt
akarom, stb.
Nagy
tisztelettel szeretnélek megkérdezni Benneteket, írjátok meg nekem,hogy hol,
hogyan, s milyen költségek mellett tudnék úgy kereskedni (kis tételben
„játszom”), hogy ha veszek mondjuk fél 11-kor, abból 12-kor kiszállhassak, vagy
ha eladtam valamit, egy óra múlva visszaszállhassak.
Valami
kisköltségű megoldás kéne nekem, de úgy, hogy valós idejű papírokkal
kereskedhessek, mert ez a bankon belüli „megoldás” – 2 nap késedelem!!!- nekem
nagyon nem tetszik.
Minden
segítő szándékú hozzászólást szívesen fogadok, és előre is köszönöm a
támogatásotokat!
katisza
közel 12.000-es átlaggal most mit csináljak? Én is szidjak mindenkit, aki ír? Az én hülyeségem. Most nem marad más, várakozok. Szerencsére nem a konyha pénzt használom. 1 hónapja kezdtem, tanulok. Valaki évek óta benne van, bukik-nyer-kivár. Mivel bukni nem szeretnék, így marad a kivárás. :) És a legfontosabb! Türelem, nyugalom és mosolyogj, hogy megtéveszd az embereket :)
Todod, én egy olyan Zöldbéla féle vagyok, aki ok nélkül nem kételkedik mások szavában. Meghallgatom a véleményeket, ha értelmét látom vitatkozom, de nem tekintem hazugnak a másikat. - Mi alapján kérdőjelezed meg Zsuzsa bróker múltját? Talán személyesen ismered? - Mi alapján vitatod Zsuzsa pozijanak létét? Esetleg rálátsz a számlájára? - Miért baj, ha Zsuzsa már kis nyerővel is zárja a pozijait? - Esetleg rálátsz a számlájára? - Mitől hiteltelenebb Zsuzsa, mint te, vagy én? Talán valamikor becsapott téged? - Esetleg tudsz idézni Zsuzsától olyan hozzászólást, amelyben vételre, tartásra vagy eladásra kapacitált bárkit? Ha bármelyik kérdésre vonatkozó igen válaszodat tényekkel is alá tudod támasztani, akkor talán(!) neked lehet igazad, de addig csak vádaskodsz.
OTP részvényesek ide!