Én úgy tudom/gondolom, hogy itt mindig az ajánalti könyv beviteli sorrendjáben van az eljárás. Tehát az fog dönteni, hogy ebben az esetben ki vitte be előbb az ajánlatot...
SANYIBÁ nagyon okos, vagy a tanácsadói!! Társakat keres, ezt a csatát egyedül nem nyerheti meg...MINDIG nem vehet Ő sem végtelenül! a kiszámíthatatlanság a barátja!!
Szerintem teljesen bizonytalan a helyzet minden téren. Mind a háborút, politikát, szankciókat, gazdaságot illetően. Kvázi napról napra történhet valami, amiről korábban azt gondolták, hogy ez a 21. században Európában elképzelhetetlen. Sőt ezeket a történéseket előfordul, hogy nem is úgy árazza be a piac, mint ahogyan az várható lenne. Van egy erős orosz rulett faktor, szó szerinti értelemben.
Azzal se értek egyet, akik világválságot emlegetnek. Az oroszok és ukránok GDP-ben visszaesnek, de a világ többi részeének csak az enrgiaellátási problémákat kell megoldani, de egyébként folytatódhat a Covid utáni emelkedés.
Egyetértek azzal, amit az orosz piaccal kapcsolatban írtál. Az ukránoknál is az a helyzet, hogy az EU sok pénzt ad majd, lesz egy újjáépítés, amiben résztvehet az OTI. Tehát: a veszteségek mellett lesznek itt pénzkeresésre is lehetőségei a cégnek.
11490 mindjárt zárom,mert hamarosan más elfoglaltságom lesz.És tényleg tartok CSS ,megjelenhet mint vevő,egy kis forgalmú napon.Alig leszek ma gép közelben.
Ugyanígy értékelem én is. Az árfolyam lefelezpdött kis idő alatt, ahhoz képest ugyan ment fel, de nem érzem úgy, hogy az OTP ennyit veszített volna az értékéből vagy fog veszíteni.... Tényleg nem tudok mást mondani, Covid első hulláma ugyanígy megtépázta az árfolyamot, aztán láttuk mi lett utána....
Udv bar 10+ eve tozsdezek ( evi max 10-15 adasvetel) rajottem alapdilgokat nem tudok Kerdes: Ha beadok egy veteli megbizast ahol a max ar 100 ft mikozben az eppen sorbanallo eladasi megbizasok legjobbja min 90 ftert adna el, akkor milyen aron lesz ugylet? Es ugyan ez visszafele? Beadom az eladast min 90-err de mar sorbanallt egy vetel max 100-al? Idoben sorrendiseg szamit vagy kedvez vetelnel/eladasnak?
OTP részvényesek ide!