Nézd! Nem is fogom ide minden nap majd röhögő fejjel beírni azt amit írtam. Ennyi elég volt.Aki akarta elolvasta, és summázta.Lehet furcsán hangzik, de én annak is tudok örülni ha majd tévedek, mert akkor az azt jelentené, hogy minden jobbra fordult. Lehet érezni a piac rezonanciát.
Minden lehet..... De a helyzet rendeződèse mellett azt is nézd mennyit ér az OTP......ha rendeződik a helyzet akkor nem kuka az ukrán piaca....emellett rekord eredményeket hoz évről évre....mennyit ér mi a jövőkép milyen áron van most.....bármi lehet....én is vennék olcsóbban mèg 3 pakkot
Hatalmas tömeg az orosz városok utcáin a háború ellen.Helyi - egyelőre meg nem erősített - információk szerint eddig már 3500 embert tartóztattak le a rendőrök Oroszországban a háború elleni tüntetéseken. A hírek szerint 49 városban tüntettek. (Reuters), na erről kellene leszokni, még a független közvéleménykutatók is 70%-os támogatást mutatnak ki a katonái műveletek támogatására. Ezek még hazudoznak össze-vissza. Így nem lesz béke.
Sőt, ha rendeződik az ukrán helyzet, netántán az orosz piac visszatér és mégiscsak marad a tőzsde, akkor ezek a bálnák sokszorosát kereshetik annak ha ott fektetnek be mintha maradnak az OTP-ben
Ahh az eszem megáll, nem bírom már reakció nélkül!!! Dehogy lépett be USA a háborúba, és nem is fog, agyament ez a pánik keltés. OTP meg nem lesz se 3000, de még 5000 se. Aki nem 2 hétre vesz részvényeket annak a mostani árszint már jó, én is teszem. Aki meg ledumával próbálja meg az OTP-t lefele terelni az nagyon analfabéta.... 1 kispapírnál lehetne erről beszélni, de az itt fórumozók az OTP piacán nem számítanak tényezőnek!
Szerintem ami minimális fogodzót adhat az OTP árfolyamra nézve a közeljövőben, az az, hogy ha valamennyire hasonló történéseket nézünk, hasonló papírra. Pl. 2001 szeptemperi terror támadás, és a Citigroup árfolyama. Én úgy látom, hogy nem nagyon viselte meg. Persze nem tudom az akkori amerikai pénzügyi beavatkozást, lehet, nagy kamatemelést csináltak.
Törölt felhasználó2022. 03. 06. 15:21
Szerintem szavazzunk, mondjuk a hétfői zárásra vonatkozólag. Nyomjunk fel-t, ha plusz lesz, le-t, ha minusz. Csak ma szavazzunk, illetve ha valaki szavazott, és meggondolja magát, akkor itt is változtassa meg, hogy a szavazás tartalmazza a véleményét.
Sajnos, amíg világ a világ a háború a legnagyobb üzlet, röhejes ez a sok szankció, közben meg a háttérben megy a nagy üzletelés. Persze kik lesznek a nyertesei ennek, hát az amerikai cégek. Európa meg szív mint a torkos borz. Bal oldali sajtó, meg nem is tudom ezek elhiszik mind azokat az ostobaságokat, amit írnak? Hullanak az emberek talán el kellene kezdeni a komoly béketárgyalásokat.
OTP részvényesek ide!