Megy majd tovább . Remélhetőleg egy-két hét alatt kidurrogtatja magát Putyin, megmutatva , hogy nem viccel, meg erős meg minden. Rendfenntartó erőket nem csoportosítottak , szóval talán csak egy villám háború lesz ez
De nem ezt írta, hanem hogy azt "hogy ukránok simán megadják magukat". Jön pár ukrán határőr ellen egy harckocsi oszlop... kicsit más a kontextusa a sztorinak.
Hogy hogy lesz vege azt nem tudom, de bizok benne a cel tovabbra is csak a szakadar teruletek levalasztasa ellenallas nelkul. Ehhez meg kellett felemliteni a lakossagot es ellehetetleniteni a katonasagot, foleg a legi ellencsapasokat. De csak tipp
szerintem van egy ember aki "szépen" elmondta mi a baja, volt idő a rendezésre, de nem hogy nem vették figyelembe az aggályait, azzal kezdtek el "viccelődni" hogy kapjanak az ukránok atomfegyvereket álmomban nem gondoltam volna támadásra, behatolásról volt vízió korábban is, faék is csak behatolásról írt, hiába írja hogy igaza volt tett szerintem most egy elég fontos kijelentést, és remélem nagyon hogy azt tiszteletben tartják, hogy nem avatkoznak be, mert most nem számít semmi nem értek egyet egyik akciójával sem, de aki azt mondja, hogy jól próbálták ezt a helyzetet korábban rendezni, az hazudik
Szovjet érdekszféra visszaszerzése, beleértve KKE-t, azaz minket is. Viktor majd kiléptet minket nagy durcival az EU-ból és a NATO-ból, de ehhez még nyernie kell áprilisban és fel kell majd készíteni a híveket, de ahogy láttuk a híveket az orosz közeledés sem rázta ki, kivéve Simicskát.
Azt azért valaki magyarázza már el nekem mi a cél? Mármint putyiné? Legyalulja az országot, elüldözi az ukránmokat, aztán betelpíti szibériából az oroszokat? Vagy ha csak a katonai állásokat lövi szét, akkor egy idő után az ukránok felteszik a kezüket és azt mondják legyünk oroszország része? Vagy mi a cél? Átrajzoljuk a határvonalakat. Lesz ukrajna csak jóval kisebb? Vagy csak simán annyi hogy ukrajna ne legyen nato tag és a két szakadár terület független legyen? Akkor viszont túllőtt a célon..... Nem értem. Hogy lesz ennek vége?
Ha levágják Oroszországot a SWIFT-ről, akkor az OTP orosz leánya kuka. Az ukrán leány már kuka egy időre. Vicces, hogy a "szakértők" azt számolták, mi lenne, ha ezek nem lennének, akkor hol lenne az árfolyam. Csakhogy nem arról van szó, hogy innen nem jön pénz, hanem oda kell majd lapátolni az OTP sikeres részeiről. Kérdés a sikeres részek mekkora károkat szenvednek el maguk is. A háború miatt nagy gazdasági visszaesés lesz az egész világban. Ha a brutális szankciókat bevezetik, akkor a világgazdaság visszaesik, mivel minden ország saját magát is lábon lövi.
OTP részvényesek ide!