igen valszeg szivni fogjuk lyukasra a fogunkat. Eléggé elfogytak a vevők, és minden csorog lefelé. Gőzöm sincs mi lesz. De hát most már csak nem csukhatjuk be a longot is bukoval?
robajj, nem vagyok meggyőződve a long helyességéről..Pár száz forint lehet fölfelé az otiban, pengeélen táncolunk..Nap végén lehet, hogy szívjuk majd a fogunkat..
Az Oppenheimer a Citigroup után a Merrill Lynch-et és a UBS-t is leminősítette.
A Goldman Sachs elemzői szerint az Oracle Co. eredményei várhatóan fokozzák a befektetői félelmeket a szoftverkereslet visszaesését illetően. Korábban a SAP AG is gyengébb első negyedéves eredményekről tett bejelentést.
Nyitás előtti mozgások
------------------------------------------------------------------------------ --
A főbb részvény határidős kontraktusok pluszban tartózkodnak, a nemrég megjelent, vártnak megfelelő munkanélküliségi, illetve felülvizsgált GDP-növekedési adatok támogatják az optimizmust.
egyébként meg a csucsokon zártam a shortjaimat, nagy marha vagyok. De a ....om gondolta mi lesz, hisz ez a sok kiéhezett ***** mindent megvesz, azt is megveszik majd, ha atombomba szórásokról jön hír
OTP részvényesek ide!