Szerintem partalan vitába keveredtünk. A vitával semmi bajom nincsen, általában előre visz, kivéve ha parttalan. Szóval keress más partnert ehhez, én a veled való vitából ezennel kiszállok😊
a 2,5 hónapos bezártság pszihés zavarokat idézett elő az agyunkban , sajnos (ezzel is magyarázom a tüntetéseket,persze,hogy nem 1 ember halála miatt robbant ki!)Hirtelen megszűnt a megszokott kis világunk ,ami azelőtt jót és örömöt hozott az életünkbe(utazás,szórakozás stb) nem volt ahol kiengedjük a gőzt.Márpedig a feszültség levezetésére nagy szüksége van az emberi szervezetnek.És még hosszú ideig,akár évekig se lesz úgy igazán tervezhető ami azelőtt természetesnek tűnt, vakációk,családi látogatások utazva egyik földrészről a másikra.
Te honnan veszed az infóidat? Délamerikában Brazilia mellett több országban is humanitárius katasztrófa fenyeget. Milyen tesztelésekről, intenzív kezelésekről írsz? Van fogalmad róla milyen tömegeket érint ott a szegénység? Az EU-ban és az USA-ban, jóval fejlettebb országokban sem tudták megfelelően kezelni a járványt. Nekik nagyjából esélyük sincs rá, KO.
JP Morgan elemzése szerint a korlátozások nem változtatták meg a járvány lefolyását, viszont milliók megélhetését tették lehetetlenné. Semmilyen lezaras nem lesz HA lesz is 2.hullám. Influenza is lesz akkor zarjuk le a vilagot? Ahol meg pl 5 eve dul a polgarhaboru nem ez a legsulyosabb gond.
Nem biztos hogy 70% kell, az 50-60% közötti értéket viszont virológusok írták le konkrétan erre a vírusra. Sajnos az is messze van az EU-ban olvasható néhány ‰-os átfertőzőttségi szintektől. M. o. átlag alatti ebben a tekintetben. Márpedig az csak első hallásra jó hír.
A híreket figyelve egyre komolyabb a helyzet USA-ban. Már több nagyvárosban is zavargások vannak. Ne gondolja senki, hogy az a valódi ok, hogy rendőri intézkedés közben meghalt egy ember! Történt már ilyen, nem is kevésszer. (USA-ban a rendőrök kicsit hamarabb kapnak a fegyverükhöz mint itthon.) Valószínűleg a felszín (hónapok óta töretlen tőzsdei emelkedés) mögött komoly társadalmi elégedetlenség halmozódott, főleg a szegényebb rétegek között. És bizony ez összefüggésben van a válsággal.
A hírekben ott van a készülődés a járvány 2. hullámára. Ma a spanyolokhoz érkezett újabb nagy repülős szállítmány Kínából miközben már ott is lecseng a vírus és nyitnak. Másrészről az első hullámnak sincs vége a világban, sőt napról napra nőnek az összesített esetszámok. Már naponta 110000 fő felett van az új esetek száma. Csupán az epicentrum helyeződött át földrészről - földrészre haladva, soha korábban ilyen sebességgel. A járvány valójában egyre nő és erősödik.
inkább 9700 és 9800 között, ha lemegy 9300-ig,és alatta is zár,akkor nagy valószínűséggel kiesett a mostani felfele ívelő trendből. én így értelmeztem a nyuby grafikonját
Szevusztok szép du. Olv. inkább a (hsz) hozzászólásokat Invesztingen,hát azon meg: mi köze Szőkének Honk Kong-hoz! Egy tanösvény közepébe keveredtem,volt ott 100 vélemény megosztás,mind mind más,hogy ezek nem vesznek össze még csodálkoztam is..::)))
jó reggelt . kávézás közben olvasgatsz híreket?:-) ez az egész péntek esti "beszéd" senki másnak nem szólt,mint az amerikai választóknak akik november első keddjén elmennek szavazni!
Most 1% alatti az átfertőzödött nálunk. Ez fog elmenni 70%, és csak utánna fog eltünni ez a járvány. Tehát nagyon is szükség van a felkészülésre, m a neheze még hátra van.
Voltak, és jelenleg is vannak még ennek komoly üzleti okai a szinfalak mögött. Szép dolog az emberi jogok kérdése, de az inkább a körítés. Hagyott magára USA már nem egyszer országokat, sőt szövetségeseket is. A fő mozgató rugó a háttérben mindig a gazdadági befolyás megszerzése, jelen esetben elengedése. Nem állítom, hogy Kínának ez nem fog fájni, de USA cégeknek is fog. HK ütköző zónává vált egyideje. Nem véletlenül kezdte felgyorsítani a beolvasztást. Nekik is kockázatot, kiskaput jelent HK, hogy Amerika obban bele láthat a dolgaikba. Tulajdonképpen nem is Trump lépett, ő csak leteagálta az eseményeket, és olyan színbe tüntette fel, mintha kézben tartaná a fejleményeket. Közben az történt, hogy kaptak egy gyomrost Kínától. Úgy tűnik köpni nyelni nem tudnak egyelőre.
Ezek alapján bátorkodom megosztani én is az álláspontom. https://invst.ly/qz7ov Az elmúlt napokban szépen kialakítottunk egy emelkedő trendhez szükséges 2. csúcsot, majd a mai nappal lefordult az rsi + a stochastic indi is. Az MACD szignál is váltott, csökkent a tegnapi nap után. Amennyiben keddre nem robban ki valami atomkatasztrófa, a 9400-9470-es rést nem töltjük be a következő hetekben. Viszont 1-2 hetes távon korrekciót várok, a 9795-9845-ös réstöltést nem tartom lehetetlennek, 2 hetes távon még a trend is engedné.
OTP részvényesek ide!