1)AZ mindenkeppen pozitiv, hogy OTP visszamaszott 11.850 fole. Mert igy nincs es mar nem is lehet impulziv eses. Mar csakis korrekciorol beszelhetunk, es elo maradt az uj magasabb ATH eselye. . 2)Ez azonban nem jelenti, hogy azt is, hogy vege a korrekcionak, es akkor innen most mar felfele megy OTP arfolyama. Eloszor is, lehet egy komplex korrekcio. A 13240-es Aprilisi csucs elott 10 honapos volt a rally, a korrekcioja eddig 2.5 honap, szoval idoben aranytalanul rovid volt eddig. (nem kizart hogy vege, de aranytalanul rovid) Akkor talan az esest lehet egy a-b-c nek szamozni, es az aljat egy W hullamnak. Akkor pedig hatra van egy X emelkedes, ami nagyjabol most a feluton jar, es meg emelkedhet akar 12500 szintre egy X hullamban. Aztan meg egy eses. . Szoval dupla zigzag is lehet. W-X-Y. Nagyjabol igy: . http://keptarhely.eu/view.php?file=20190704v00qopptu.jpeg
Nem is promt, csak Maci szónoki kérdése volt, hogy mitől eshet majd 10800-ig. Jövő héttől indulnak, ha a várakozásoknál rosszabb lesz a többség (vannak erre utaló jelek), akkor lehet, hogy lesz egy eladási hullám. Aztán persze kérdés, hogy mi is követjük-e.
Úgy tudom, hogy a Market Maker röviditése. Piac alakitók: azok akik - különösen kevésbé likvid részvénypiacon - viszonylag nag tőkével oda teszik az árfolyamot ahova akarják.
Túl volt húzva óráson, le kellett nyugodnia, szerintem továbbra is kétesélyes. Longokat már kedden elszórtam, csak egy játszós méretű short pakkom van, de akár long is lehetne.
Tegnap kiszálltam a longból, kicsit korán is de nem baj. Nincs most pozim, de gondolkodok kis short nyitáson....de kicsit para, lehet nap végén megint jön a nagy vevő, illetve szépen vissza jött 12k-ra, lehet meg is tartja nap végégig..... de figyelek
OTP részvényesek ide!