ja az rossz ha egy hét alatt keresel 1millkát :) az tényleg rossz :) kinek mennyi a tőkéje annak a 30% nehéz megkeresni mondjuk 100 000ft nem nehéz D: :D
A hitelminősítök mindenre lőnek ami mozog..
Az hogy most ide jutottunk saját magunknak
köszönhetjük...
Az év elején még a fitch felminősítést lebegtetett a végtörlesztés verte ki a biztosítékot....
akkor kerültünk mindenhol címlapra akkor kerültünk középpontba...
A leminősítés kisebb volumenű kényszerű eladásokat indukálhat, főleg ázsiai, japán befektetőknél, valamint a konvergencia- és nyugdíjalapoknál. Látva azt, hogy milyen feszült az állampapírpiac, a befektetők egymásra várnak, és a helyzet azonnal lobbanhat az első kisebb eladásokra is.
Tegnap olvastam sokan a Templetonra figyelnek az elmult hónapokban elég sok magyar állampapírt vásárolt...
szerintem két nap alat ezért estünk le 3270 ről 2900 re mivel előre tudták,hogy leminősitenek és jópár embernek szóltak,hogy itt az idő nagy lét keresni lehet shortolni és vissza is veszegették szépen ma meg tegnap... innen irány FEL...3000 ALATT MÁR NEM NYITHATUNK :)
Haszon újságban olvastam benen vn kik támadták meg M.országot elsősorban a hitelminősitők:) Soros is csak inkorrekten tud pénzt keresni otp elleni támadása miatt 500millió kártéritésre büntették meg mert kereskedési idő után zárószakaszba döntötte be az otp.t 9% esett...
OTP részvényesek ide!