igen, egyértelmű a lufifújás. A lufi még nem ereszt, sztem durranni fog, az ideje kérdéses. Amíg a FED adja az ingyenpénzt addig van még erő a piacban és támasztják... Ha 7végén megoldódik az egyiptomi kaki, akkor jövő héten újra fel lesz az irány. Ha nem, marad a csogás korrekció!?... szerintem
Törölt felhasználó2011. 01. 28. 21:56
Hát igen, sokan félnek szerintem. Én pl Otinál nem mernék be szálni 5800 nál mert ott elveszlik a bizalmam. egy pár napig ott van a szinten aztán pukkkk amit nem bir ki. Oti akkor jo amikor 5000 ről tartja valaki vagy 5000 alol. és ovatosan figyelni az eseményeket és amikor megrezeg a léc elad.
Ahogy most kinéz, nem lesz itt fel mostanában attól nem kell félni.Inkább azt nem értem,(de az okosok is így gondolják)eddig mitől ment fel??!Azt hiszem a lufi most ereszt, hacsak egy komolyabb lufigyáras nem kezdi el megint fújni.De azt hiszem nem akarok a lufi közelében lenni amikor kipukkad, mert mindenkit beterít a benne lévő sz@r!
Igen ezt értem, Köszönöm szépen a megjegyzést. Azért gondolnám az aranyat szívem szerint mert hátha kibontakozik a hosszabb távú korrekció. ahogy irták is az elmult egy két hétbe vagy ilyen nem lesz a 10 -12 % os esés USÁBAN. Mert akkor még jo lehet hátha fel menne 1410 ig ....
..ne akkor vegyél amikor már bejött a korrekció,mert az olyan mint emlkedés tetjén venni,vagy esés alján shortolni...
...az arany az hosszabtávra jó lehet,de kockázatos mert nagyon fent van az árfolyam...esésben shortolni kell...a leggyorsabbb pénzkeresési mód...azután pedig átülni longba....
Törölt felhasználó2011. 01. 28. 21:36
Az én tippem az vissza fele lefelé korekcio. de ez csak tipp. Az én saját véleményem az hogy megérett az USA egy vissza korekcionak. És ha bejön akkor veszek aranyat. mert abba menekitik a pénzt eséskor.
Na azt hittem még a mai napot is felhúzzák a végére. De látom azért bejött ami már várható volt egy jó kis eső!!!Tippem hétfőre jelen állás szerint 5530 aztán csoroghatunk 5500 alá!
Egyébként csak azért fogalmaztam az előbb komolytalanul, hogy el vonjam a figyelemet kicsit. Miért húzzátok egymást itt egész nap. Régebben ez egy szuper fórum volt. Ne csináljátok már
Törölt felhasználó2011. 01. 28. 20:17
Orbán kint volt egyiptomban mindjárt nem sokkal ezután hogy haza jött kitört a botrány. . . . Lehet valamit beszolt. Vitte a hirt hogy hasonlo a helyzetük mint görögöknek ... és hogy a magyarok igy nem fognak menni egyiptomba nyaralni menni....
de egyébként igazad van, hogy buta vagyok. buta vagyok, mert itt dumálok veled, ahelyett, hogy lelépnék és nem beszélgetnék ilyen szánalmas majmokkal...
szóvál csá klón
OTP részvényesek ide!