tudom, hogy törvényszerű lenne az összeomlás. de amíg nem így fest a kép, addig én nem annak megfelelően kereskedek, és fenntartom a jogot, hogy megmosolyogjam azokat, akik a longban is csak a shortot látják (ezt most általánosságban írom)
Nem áll össze? Volt egy reál fundás beárazás ami tavaly kezdődött májusban, aztán jött a FED és szétbarmolt mindent!
Ugyanis a kötvényektől szabadultak nem a részvénypiacokra mennek jól láthatóan azokból amiket linkeltem. Tudod mi lesz ebből? :)
nem akarlak bántani, tényleg jól látod, hogy funda alapon lószar az egész, csak az a bajom, hogy nektek 2009 március óta nem állt össze az egész. (legalábbis usa azóta szépen feljött válság előtti szintekre..)
várható, hogy az EU-ból picit csúnyán ránknéznek és megint megnézzük az 5000Ft-ot...nem baj, szerintem 5400-as ellenállástól lecsorgás lesz, utána megint mehet fel...
te hallottál már arról, hogy erős trendben tartósan lehetnek az indikátorok túlvett tartományban? nem azt mondom, hogy a fák az égig nőnek, de ennél erősebb érvek is kellenének, mint hogy az rsi 80 környékén van.
OTP részvényesek ide!