12:47
- Újra egekben a csődkockázatok - Mit ér a segítség? (Portfólió)
Minden idők legmagasabb szintjére, közel 13%-ra emelkedett szerdán a 10 éves görög államkötvény hozama, azaz magasabbra, mint a májusi görög
úgy bírom, hogy még mindig ennyi eszetek van. Ha esik, akkor az egyik tábor károgja, hogy "most mi a f...ért esik", ha meg emelkedik, akkor a borúlátó nagyeszűek mondják, hogy "most már esni fog, pince, mire emelkedik"..
nagyon kiábrándultam az egész portfolioból. magának az oldalnak is a bulvár, szenzációhajhász idióta hírei, cikkjei, meg az eszetlen fórumozók teljesen elvették a kedvemet.
üdv, csak benéztem.
Ez a múlt, semmit sem mond a jövőről..., a spéci magyar fundák túlságosan nem támogatják a longot... Még viszi kicsit a nyugati passzátszél felfelé..., nagy vételekről egyenlőre szó sincs...
Ha már nem vettem OTP-t 5020 Ft-on, nem fogok 5350Ft-on venni, mert kitört. Belefáradtam ebbe a hülyeségbe. Oda-vissza szüttyög az egész már egy éve, mocskosul unalmas. Az emberek többsége esést várt, erre jönnek a forgalom nélküli emelkedések. Inkább lekötöm a pénzem és csinálok valami értelmesebb dolgot, mint hogy ezt a hülyeséget bámuljam.
OTP részvényesek ide!