Topiknyitó: kenyeres2 2025. 11. 22. 11:54

ORBÁN VIKTORT KEDVELŐK!  

Mert az igazság mindig győz!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Ivanhoe péntek, 12:14
Előzmény: #6409  kenyeres2
Linkeld már be ide az árrésstop kivezetéséről szóló rendeletet, köszönöm.
badsector1
badsector1 péntek, 11:30
Előzmény: #6403  kenyeres2
még a munkásőröknek is több esze volt 1990ben mint neked, nem kezdték el nagypofával visszasírni a bukott rendszert. :))
badsector1
badsector1 péntek, 11:26
Előzmény: #6409  kenyeres2
nem vettem észre, hogy bárminek emelkedet volna annyira az ára mint orbánék alatt. :))
badsector1
badsector1 péntek, 11:25
Előzmény: #6392  kenyeres2
sajnos látszik az erdélyi magyarokon, hogy romániaben nem erdélyben volt a legmagasabb az oktatás szinvonala.
totoro
totoro péntek, 11:23
Előzmény: #6414  berlini
Rosszul emlékszem, hogy múltkor még te is Fideszes voltál?
R00
R00 péntek, 11:16
Előzmény: #6411  buxmester

Rossz névvel írtál megint.
Egyébként az 1 mázsás fogadást is  jól elvesztetted, :-))
Kommunista pedig már csak egy van a parlamentben a külügy péter KISZ titkár, miután az MSZMP-s házelnök Kövér akasztós László VÉGRE eltakarodott a picsába a milliós büntetéseivel.
Örülők hogy segítettem a "faluban"
berlini
berlini péntek, 11:12
Előzmény: #6383  kenyeres2
Mindig örömmel olvasom hozzászólásaidat.
Ezek azt bizonyitják, hogy a maradék fideszes szavazók képtelenek a helyze elemzésére, következtetések levonására, megújulásra.
Igy haladtok biztosan a gyurcsányi uton.
offshort
offshort péntek, 11:08
Előzmény: #6385  tom122
modjuk a trianoni sopánkádosba beletehetnél némi tárgyilagosságot! 
milyen feltétek mentén bólintottak az angolok, franciák horti' hatalomba kerülésére? 

amugy meg mióta EU tagok vagyunk és a környező országok többsége is, 
igy szinte semmi jelentősége a határoknak! (erdély, felvidék)
mindenki akkor és oda megy ahova akar, mindenki ott vállalkozik ahol akar, 
ez egy elég jó feloldása lehetne ennek a történelmi feszülségnek, 
dehát sajnos van egy réteg aki ezt nem akarja érteni! 
rookie654
rookie654 péntek, 11:05
Előzmény: #6411  buxmester
Nekem rémlik egy olyan hozzászólás választás előttről vkitől, h van rá egy raklap málnája, h több mi hazánkos képviselő fog bekerülni a parlamentbe, mint Tiszás. Nem tudod ki volt az, aki ilyet állított? (Csak a málna miatt kérdezem)
buxmester
buxmester péntek, 10:58
Előzmény: #6410  R00
Okostojás érik a málna,közben veszem a MOL.-t és az OPUS-t osztalékra!
A faluban meg azt beszélik,hogy a kommunisták teljesen kiszorultak a parlamentből!IGAZ vagy HAMIS?ĐĐĐĐĐ
R00
R00 péntek, 10:52

Magyar Péter Facebook-posztja szerint a TISZA javaslata alapján a jövőben tilos lesz gyűlöletkeltő politikai plakátok kihelyezése, és a villanyoszlopokat sem lehet majd teleaggatni politikai hirdetésekkel.
Köszönjük!
Magyarok!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 10:42
KAPITÁNY KAPITÁNY MI LESZ MOST EZUTÁN???
ÁRADJON!!
Rengeteg élelmiszer árát megnövelték,
kivezetésre került az árrésstop
Köszönjük Kapitány úr, 
ezt várták tőled a multik!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 10:16
Előzmény: #6406  Dehogynincs
TŰKÖN ÜL A NÉP!!!VÁRJÁK A SEMMIT!!!KB.40 NAP és élve felzabálják a POLOSKÁT!!!Tiszások/MEGTÉVESZTETTEK/ mondják!!!
https://www.facebook.com/reel/1554640839629229
Dehogynincs
Dehogynincs péntek, 09:57
Előzmény: #6402  kenyeres2
A saját környezetem nem reprezentatív minta.
A tiéd sem. Senkié sem.
A fidesztelenítés és a tiszásodás mellett szól, hogy voltak sokan, akik csak a közmédiából tájékozódtak.
De pár hete már a közmédia is kénytelen miniszterelnökként tudósítani MP-ről.
Előtte OV javára szólt, hogy 16 évig ő szerepelt a közmédiában kormányfőként, ám ez most napról-napra halványul.
Vackoros péntek, 09:54
Előzmény: #6403  kenyeres2
https://www.youtube.com/watch?v=eVSLYWvlxek
Figyelmedbe ajánlom, hogy mi történt a választás előtt! Mekkorát nyer a FideSS!! Tessék, nézd meg a videót nyugodtan. Závecz, Medián, 21 találta el. A hazug bandátok még kanyarba sem volt. Most se higgyetek nekik még véletlenül se, élj a baromságaidba egészen nyugodtam! 
Tudod ne a buborékból indulja ki hanem abból, hogy a Nyírpazony külsőn csak propaganda 1 ment éjjel nappal. Ezek az ember egy pillanat alatt rájöttek, hogy 16 évig úgy hülyére voltak véve, hogy most sokan szégyenlik magukat! Jártam azóta pl Hortobágyon, Tiszafüreden, Egyeken, Tiszanánán Zalában pl Bakon, Hahóton stb és bizony ez nagyon lejött.  Egy millió szavazó a narancsnál nem elkötelezett, csak megvezetett volt, és ez a szám már nem a fideszé, ezt tessék elfogadni. Nyílik a világ ezen embereknél is. Továbbá nincs megfélemlítés a közmunkások között, nyíltan beszéltünk velük, és sokan mondták SOHA TÖBBET A FIDESS!! Kedvesem itt állunk! Én járom a világot, országot tudom miről beszélek ellenben veled.  
bigyula péntek, 09:53
Előzmény: #6402  kenyeres2
Most azt akarod mondani, hogy a fityesznek április 12-én sem volt több szavazója, mint a mostani felmérés szerinti kb. 1,4 millió? A többi szavazat csalás volt? Azt tudjuk, hogy a külhoni szavazatok egy része az volt.
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:41
Előzmény: #6401  Vackoros
Parasztvakítás!
 Nézzen körül mindenki a saját környezetében: 
Hány Fidesz- szavazó vált tiszássá április 12. Óta? 
Nálam az eredmény=0. 
Van-e olyan, akit ezek a kutatócégek megkérdeztek ezzel kapcsolatban.
 Az én környezetemben nincs.
 Ekkora erősödés fel kéne hogy tűnjön!
kenyeres2
kenyeres2 péntek, 09:40
Előzmény: #6399  bigyula
Parasztvakítás! Nézzen körül mindenki a saját környezetében: Hány Fidesz- szavazó vált tiszássá április 12. Óta? Nálam az eredmény=0. Van-e olyan, akit ezek a kutatócégek megkérdeztek ezzel kapcsolatban. Az én környezetemben nincs. Ekkora erősödés fel kéne hogy tűnjön!
Vackoros péntek, 09:39
Előzmény: #6394  kenyeres2

Miért is? A tényeket ismertettem a fideSS mint olyan, soha de soha nem fog visszatérni! Sőt boldog vagyok, és bizony van valami bája annak, hogy a Tisza egy 1 hónap alatt még 1 millió szavazót tudott hozni és a rohadt narancs bukott egy milliót. Úgy néz ki nagyon sokan erre szavaztak és akik eddig nem azok is rájöttek, hogy mennyire át voltak baszva a palánkon a hazug propagandán keresztül! Eddig minden tökéletes elszámoltatások mennek. A narancs rohad bábjai el lesznek takarítva, sőt annak lesz valami bája, hogy pont fing uraság FOGJA ALÁÍRNI A SAJÁT BUKÁSÁT!! Ej de várom gyönyörűen hangzik. És végre valahára a sok szeméttől az ország meg fog szabadulni! 
Februárra amit vársz, hogy végük, de ez már több mint fél év, hol van már a két hét, egy hónapos stb történet?:))   Elmondam neked közel 5 millióan fogják támogatni addigra a Tiszát, valamint 10% alatt lesz rabló bandád. Az külön szépségtapasz lenne, ha addigra a fő vezíretek is elszámoltatás alatt lenne, mert van bűne, nem is kevés. 

Topik gazda

kenyeres2
kenyeres2
4 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek