1). Nem értek egyet. Mert a probléma nincs kitolva a valamikori nem látható jövőbe. Itt már a FED nem irányít, hanem tüzet olt. De mindegy.
2) De én inkább azt kérdezném, hogy hazai politikat és egyéb szimpatiat felretéve, racionalisan, hogy értékeled az euró jövőjét ennek függvényében.?
https://privatbankar.hu/cikkek/nemzetkozi/dontottek-tenyleg-kikerulte-az-eu-a-magyar-vetot.html
Ugye most iszonyat nyomás van a Belga vezetésen. A Belga Euroclear kirlingházat rá akarják venni, hogy olyat tegyen ami minden gazdasági multilateralis szerződés felrugna szerintem.
Következő lépés az hogy fedezetkent, azaz effektíve odaadnak át Oroszok ottani deviza tartalékát az Ukrán háború folytatásra Z nek. Franciák ha jól olvastam? már nem tudom hogy mi alapon, de ők oda is adják.?. Ott csak pár 10 Mrd orosz deviza tartalék van.
Szóval neked nem kell mondani hogy a globális pénz és bankrendszer alapja :
A HIT ÉS A BIZALOM.
Ha ez odavesz, akkor te mit jósolsz az euró pár éven belululi 1-5eves jovojere tekintve. Mert én kivagom a portfólióbol az eurót, ha ezt meglepik.
Szerinted?
MacroLab – Trendek, minták, töréspontok
Lehet hozni híreket, elemzéseket, saját gondolatokat vagy kérdéseket – a cél a közös értelmezés, nem a versengés. Az etikus vita érték, a beszélgetőpartner nem ellenfél.
A topikban megjelenő vélemények nem minősülnek befektetési tanácsnak.