Ezzel csak az a gond, hogy nincs ilyen Tankcsapda szám, csak "jönnek a férgek", de annak a dalszövegében mondják ezt amit mondtál. De uszításnak hangzatos volt legalább.
Ezt már írtam de én 4 mínuszt kaptam rá. Neked 5 pluszt sikerült. Karácsonyi ingatlan akcióra várhatnak vagy az új évi leárazásokra? Hallgatás és semmi kommunikáció
Nekem meg A tanubol PELIKAN . Ami nem gyanus mar az is gyanus ... Ertem ezt az eladasra ,meg hogy venni nem tudnak azt lehet magyarazni sokfelekeppen ,de hogy meg az eladashoz is covid kell az vicc..
Pont hogy nem akarnak kibújni. Maximálisan kihasználják az ebből fakadó előnyöket és ahogy Boavista irta a törvény adta lehetőségeket kihasználva lavíroznak. Ezt a törvényt kellene kicsit átírni ,de hát ez max nekünk lenne érdekünk. Ott van bent a lóvé parlagon.
Sajnos ez így van ahogy írod. De legalább érezzék a törődést! A törvény lyukas e téren..! Levél már ment "remélhetőleg megfelelő" helyre 2 hete a Szit törvény anomáliája miatt..
Az a gondom ,hogy amit a kgy-n is mondtak hogy tehetik akármeddig a lóvét eredménytartalékba. Az akvira sem kötelezhetik ,mert azt mondja nincs megfelelő ingatlan. Itt a 70%-os szabály ami szoríthatja őket,de azzal meg az a bajom hogy arról meg a számokkal játszhatnak. Kijön majd egy kicsivel felette ami még pont jó és akkor megint nyernek fél évet.
Appeninn topik