Üdvözlet Tisztelt Fórumtársak!
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).
kedden majdnem mindent kiszórtam jó áron,maihoz hasonló szerdai esésben vissza vettem,tegnap végig azon voltam,hogy inkább nulla környékén kivágom őket,nem tettem:)
Snap fülescsésze, visszamehet $8ra. KHC csak nem tud átmenni az 50MA-n a hetin, még CCI megindult, 97et át kellene vinnie valamikor BAX 200 napos mozgóátlaggal küzd, 2025 márciusa óta alatta van PDD jó lehet ha nem féltek Kínától OFLX fülescsésze
Tkp a TMUS-t én is value szemmel néztem és most is teccik...teccene ...csak az a hülye Szpésziksz engem nagyon zavar!!! :D Most várok ebbű mi lesz... Dee ha nem öli meg a TMUS-t csak leárazza .esetleg túl le... akkor még lesek és veszek... tán mert jó lenne. :) (Az ETF vásárlásokról nem tudok semmit) :)
Valójában pont a fordítottja van. Az intézményiek leginkább etf-et vesznek, tehát ha veszik a com szektort, akkor az egész megy csak más ütemben. Másfelől jelenleg a google a legnagyobb súly benne, és ettől még nem fog a telekom csődbe menni. Harmadrészt a spacex valszeg inkább grow részvény lesz, nem value, ahogy a google is. Negyedrészt szerintem eléggé deep value jelenleg, de ezek fundás gondolatok. TA szerint még nincs fordulat, nem tipikus trade megközelítés miatt vettem.
LULU Június 4. (Reuters) – A Lululemon Athletica csütörtökön csökkentette éves bevételi előrejelzését, mivel a sportruházat-gyártó az erős verseny közepette csökkenő márkavonzalommal küzd az Egyesült Államokban.A vállalat, amely májusban véget vetett egy hónapokig tartó meghatalmazotti harcnak az alapítóval, Chip Wilsonnal, arra számít, hogy a 2026-os pénzügyi év bevétele stagnálni fog, és 1%-kal csökkenni fog, szemben a korábbi 2-4%-os növekedésre vonatkozó előrejelzésükkel.
Óvatosan a telekomszektorral!!! Space X odaver nekik!! (pár napja gondoltam erre... ma jött is egy elemzőház véleménye, s látom a gyorsuló esést) TMUS-t téztem vettem volna de most félreállok!! (Pedig nem is ez a fő ellensége hanem asszem a T, és tán a VZ mint szélessávú szolgáltatók! ) A Dojcse Tkom ma is ezért esett volna...ezt most nem tudom.
Hun fellow: June 4,2026 Etrade will lift minimum $25,000 pattern day trading rule. This should add much more liquidity into the market. Mit gondoltok? Ez jó hír? Azt mondja phyli haver jó ám
na majd figyelem bár ez így hosszabbnak néz ki,most ép ki - be ugrálós időszakomban vagyok:) érdekes a napi grafikonja,elég gyakori a réses mozgás. kis korrekció a rés(ekhez) és megindulhat fel
Ez a legfontosabb dolog, ami a múlt héten történt. Szoftveresek rotációja megerősítést kapott, szép lett az $IGV havi gyertya. Oracle +11% pénteken, tényleg nem hiszem el hogy tartom 4 hónapig és ahogy eladom, felmegy.
Opciós szkennerrel kéne ezeket megnézni mert technikai és fundamentális ok nem szól mellettük, de lehet hogy valaki már tud valamit, de nekem most nincs ilyen előfizetésem.
USA részvények vitasarok
Ebben a fórumban az USA részvénypiacára fókuszálunk és mindenre ami ezt befolyásolja. (Természetesen időnként más témák is beleférnek).
Örömmel várjuk minden ötleted, gondolatod, (különösen: részletes indokolással, pl. mely részvényt miért szemelted ki, mi a terved vele, milyen hozamokra, ívekre számítasz, milyen időtávon, miben mekkora arányú kitettséget vállalsz, hogyan súlyozol? Stb.).
Nem baj ha a vélemények különböznek (hiszen ezért is vagyunk itt). Ameddig a véleményünket kulturált módon tesszük közzé, azzal csak emeljük a fórum színvonalát. (Azzal sincsen semmi baj ha valakit pl. épp likvidáltak a pozíciójából, bitang X.A.R. napja van és nem túl békés lélekkel meséli el min ment keresztül, míg azzal másokat nem sért, hiszen ebből is tanulhatunk s néha jólesik kiadni. Tartós zaklatás, durva személyeskedés, trollkodás esetén, kis türelmi idő után a fórumon kívüli jóval tágasabb tér várja majd azt aki netán...). :)
Ui: a fórum Trump vámháborújának időszakában nyílik, így a jelenben különösen aktuális. (A jövőben pedig örök és jelentős mértékű meghatározója marad a világ részvénypiacainak, valószínűleg az épp jelenleg is folyó -minden bizonnyal átmeneti- bizalomvesztés ellenére is).