Általános iskola 4 ik osztály . Folytasd a szamegyenesen a hiányzó számokat. Ugye első szám 10 milliárd volt, második szám 5 milliárd, 3ik szám 2 milliárd és most már csak 1 milliárd, matematika 4 ik osztály mi lesz következő szám? Folytassa kérem a sorozatot!! Szerintem menni fog ez, Goldstein úr, megha faj is a felismerés 😉
Te vagy a 40 millás berezesu figura klonja. Segítsetek már hogy is hívták azóta figurát. Mert annyira jelentéktelen volt, hogy elfelejtettem. Mindenkibe bele kötött Stílus atjon akkor is ha nevet valtoztatsz és más klonneven írsz..
azért milyen vicces hogy spiller alias Ork itt alázta az egyik 40 millios tagot hogy nem üti meg a mércét, úgy hogy közbe spiller alias Ork a muszájt muszálynak írja .. ennyi helyesírás tudas nélkül ez vicces ítélkezés... kabaré
László felböfögte a fideszes propagandát és paráztatást. Gondolom most is rájuk szavazott mint 22-ben. Baromira életszerű hogy levigyék 1 vagy 2 milliardról párszáz millióra. És ez az ember vallja magát hiperokosnak meg mindent is látónak. 🤣🤣
Szerintem a beszedhető összeg lesz kevés, viszont mondjuk egy magyar viszonylatban szupergazdagnak például Csányinak 10 milliárdos nagyságrendeben fizetni azért elég komoly.
Vagyonadorol ha bevezetodik. Akkor nagyon könnyen lehet huzogatni már egy könnyed mozdulattal a határokat.... 500 millió. 250 millió.... 130 milliós lakással 1 megorokolt 80 milliós lakással és 60 milliós pmapal meg még is ugrotttad. Meg így is a társadalom 85%nak te egy mocskos gazdag k.csog vagy. Aki ki tudja hogy szerezte a pénzét..... Lehet hogy valami 6 io vonalbeli kis neres vagy, de ha nem akkor is kit érdekel. Mocskosul gazdag vagy az emberek 80%naka szemében. Meg is érdemled ha nem bírsz kifizetni évente ebből a vagyonodból 2.5 milliót évente akkor menjél ebből az országból. Na pajti tetszeni fog? Szóval óvatosan mit kívánsz, mert még visszaszall a fejedre. Én messze vagyok a az 1milliárdtol nekem elvileg felni valóm nincs....., de nem hiszem hogy nem. Megy le a negyedére határ...... De láttam én karon varjut meg az Szdsz - MSZP idején cifra dolgokat, jobban mondva olvastam merrt akkor még nem dolgoztam. Azért ma magyar társadalom emlékezete rövid mint az aranyhalé. Ott is kapitalista kormány volt, és sirt is a nép szája. Nemhiába lett 16 éven utána Fidesz totálisan . Mert olyan szar világ volt akkor a Szdsz idején a népnek. Nem baj, most tanulnak egy kis igazi kapitalizmust a magyar Joe Bidentol... 1 év uraim, és itt nem lesz Tiszas, meg Goldstein is azt mondja majd hogy hát ő csak protest szavazattal szavazott mint 12 ben a kutyákra. 😉. Azóta azért van probléma, ott is ugye?? .... Mondom uraim 1 év és pislogas lesz, 2 év múlva sírás..... Goldstein forumtárs már most lehet megugorja az 1 miliardot. Csak tippelem, de sanszos. Nem hiszem őszinte lesz a mosolya ahavi 10 milliót befizetni, ráadásul pont abból az ingatlan vagyonából ami a Fidesz miatt 500%-600ot növekedett Pesten az elmult 12 évben 😉😉. Fújolunk. Akkor ha vissza kell fizetni akkor remélem rimya se lesz majd akkor se ha nemzeterdekbol már Firekiller alias havi 40 milliós fizetésu másik Nick nevű úriember tisztelhetünk. Jaj jut eszembe nyivakolast se akarok majd hallani 40 milliós évi fizetésre 38% szja lesz bár igaz a minimalbernek 9%lesz 😉🤣🤪. Hisz a társadalom 80% ennek is tapsolni fog..... Én borusan látom a következő éveket. Lesznek cifra dolgok. De ne legyen igazam., 😉
nincs szeretné. Anno meghatároztam a céljaimat és azt mondtam én is, meg akarom csinálni. Vannak álmaim is azok pedig a céljaim irányába mutatnak de azokat el szeretném élni. Nem frusztrál ha nem sikerül de most ezeken az álmokon dolgozom.
F.I.R.E. életmód (általánosságban)