sajnos a 2008ban indult topik müködese ellehetetlenült (az eredeti moderator mar nem aktiv, a portfolio moderator pedig többszöri jelentes ellenere sem kezd semmit a kialakult helyzettel), remelhetöleg itt folytatodhat tovabb egy kevesbe szürrealis diskruzus
Én pl. annak örülnék, ha pl. a mol felvásárolná a pannergy-t, mert a panny vezetőség kinyilatkoztatásai alapján itt sok előrelépés nem nagyon várható a következő években. Pl. egy mol-os háttérrel ez jelentősen változhatna.
Magyar Közlöny 25. évi 085. szám Geotermikus energia kutatás és bányafelügyelet szabályozásának módosítása Létrejön a Geotermikus Energia Bizottság a geotermikus kutatások engedélyezésére A Bizottság vizsgálja a geotermikus beruházások nemzetgazdasági hatásait A bányafelügyelet foglalkoztatás-felügyeleti hatósági feladatokat lát el A bányafelügyelet együttműködik az EU és EGT-tagállamok foglalkoztatás-felügyeleti hatóságaival Az európai közösségi jelentőségű természetvédelmi területek szabályozása kiegészül a szénhidrogénbányászati tevékenységgel
nem tudom milyen bizodalmatok van a maradek kerettel kapcsolatban. Nem a penzzel volt az utobbi evekben sem baj, hanem hogy valahogy ez a ceg szamara "kivitelezhetelen" szabalyosan :D ....lehetetlen :D
Ha féléves szinten nézzük, akkor abszolút rekord volt a hőértékesítés
(persze a mostani árképzési rendszerben majdnemcsak mindegy). Szépen
hozta a kötelezőt, de semmi izgalom nincs benne. Titkon én mindig
számítok arra, hogy esetleg valami érdekes előbukkan (elsősorban
Pécellel kapcsolatban, hátha lesz valami konkrétum, a semmitmondó
bizakodóak vagyunkon kívül), de továbbra is semmi. Ma vagy holnap
szerintem bejegyzik az alaptőke-leszállítást, pár napon belül jön az OTP
elemzése, illetve ezek után gondolom gyorsan elrendezik az MVM maradék
részvényeinek megvételét. Utána nyitott kérdésként esetleg a fennmaradó
SRV keret felhasználása marad a szeptemberi féléves jelentésig.
PANNERGY - moderalt