A helyzet fokozódik, az előny továbbra is behozhatatlannak tűnik, ami az osztalékot illeti : 1. Appeninn – 12,18% 2. Oxotech – 10,11% 3. MOL – 9,17% 4. ANY Biztonsági Nyomda – 7,38% 5. Graphisoft Park – 5,73% 6. Telekom – 6,53% 7. Duna House – 4,45% 8. OTP – 4,27% 9. Waberer’s – 3,01% 10. Nap – 2,73% 11. MBH – 1,91%
Na én adtam el belőle mai nap. Átmentem opusba 532-n még hígitottam😉 Itt közgyűlésig bármi lehet, de inkább még lefelé. Opusban hamarabb látok 10-15 százalék emelkedést nagyon rövid távon, aztán ha nem úgy jártam.
Nem vagyok benne biztos, itt már a múlt héten sem volt Kraft, a pénz inkább máshol kereste a helyét. Az osztalék szemmel láthatóan nem árazódik be egyelőre, mert a mostani elméleti 12%-os hozam a jelenlegi piaci körülmények között a gyakorlatban nem létezik. Ennek függetlennek kéne lennie a hangulattól.
Ezzel pont így vagyok Én is, bár tegnap azért nem bírtam ki, hogy ne vegyek még egy kicsit hozzá. Senki se feledje, hogy az Appra az amerikai vámok nulla hatással vannak (szerencsére), így csak az általános rossz nemzetközi hangulat áldozatai vagyunk jelenleg. Mármint szvsz simán 1000 Ft felett tengődnénk, ha Trump nem szerencsétlenkedne a vámjaival...
Appeninn Holding Nyrt.