Topiknyitó: Lolmachine 2024. 02. 26. 12:55

Ezüst  

Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bpali2 csütörtök, 09:54
CBK —-nincs olyan hogy lehet visszaszállni… Majd ha letisztul az irány szállj be . De egyenlőre USA esést várunk , holnap hétvége meg súlyozások . Dax érzékeny Amerikára . Nem kell kapkodni ..
Bpali2 csütörtök, 09:47
Ezüst kereskedés nem abból áll csak hogy magát az eszköz mozgását figyeled . “ 24 órás” piac. “ . Ja még valami Lacinak . Az hogy 4 évet nézve 500 százalékos pluszba vagy . —> kifogás keresés -> mert nem érzed az irányt-> még több bukót eredményezhet .,A rossz elv miatt… 
Pipacs20 csütörtök, 09:39
Előzmény: #39319  randomly
CBK újra itt a 32, lehet visszaszállni! De ezt egyelőre csak viccnek gondolom.
Bpali2 csütörtök, 09:39
Ne foglalkozz vele hogy van aki 10000-et vesz . Bukhat Ő is . Aztán tudsz min mosolyogni .TA szintek segíthetnek . Ne feledd a kicsik a farvízen eveznek ..
Bpali2 csütörtök, 09:37
Sose a legfelsőbböl vegyél . Alulról építkezünk felfelé. Figyelembe vesszük a “ távolság “ meghatározásánál a napi volatilitást , azon a szinten ahol valami komoly piacbefolyásoló esemény történt . Trendeket szontén figyeljük . Ha nem érzed az irányt . Be se lépj . Ha kezdő vagy ne most lépj be . Ha már benne vagy szállj ki ha nem bírod , vagy fedezd le a pozíciót más eszközzel vagy rövid ideig ellentétes irányú certivel .,
randomly csütörtök, 08:14
Előzmény: #39412  Istvi8
Többféle iskola van. Ha $1-al a kiütési ár felett veszed és pont ott fordul emelkedik $100-t akkor 100x a haszon és $1 lehet a veszteség. Ha lejjebb veszel $100-al akkor $100 emelkedés 2x haszon de $100 is buksz a kiütésnél ha rossz irányban állsz. Ez KO ez néha jó is hogy van mert kicsap ha rossz irányba vagy és megvéd a további veszteségtől. Persze ha $101-t esik és onnan megy még $300-at akkor buktál $100-at és a nyerőtől elestél. Na mindegy is kár ragozni ... ha nincs pénzed akkor ne vegyél föl hitelt / ne kereskedj tőkeáttételel. Ha van mint "befektetni" és érzed az irányt akkor vegyél a legfölsőből, ha azt kiütik akkor legyen pénzed venni a maradék legfölsőből, hogy a fordulatnál pénzt tudj keresni ha továbbra is hiszel az emelkedésben. Sokszor volt hogy kiütéskor feladtam az "elvemet" hogy emelkedünk és el is ment az árfolyam mellettem... mire észbe kaptam.
Zsolt90 csütörtök, 06:28
Előzmény: #39405  Placi82
 Még reménykedek, hogy, egy fekete hattyú beusziknes es leszivatja őket a sors, de ez egyenlőre szarul néz ki. 
Ők nyertek megint ahogy 200 éve mindig.!!!”
Fejtsd ki kerlek ezt mibol gondolod. Ugy gondolod hogy a tobbi szereplo inkabb leterdel, minthogy langba boritsa a vilagot? Oly biztos ez? Talan inkabb igen, igazad van, de nem olyan biztis ez. Olajhiany nyugaton is kemenyen fog fajni sot. Ha nekem faj, fajjon hat mindenkinek siman benne van
Nandi szerda, 22:39
Előzmény: #39410  Nandi
Hát a tokenizált arany szakad tovább, már bőven 4800 alatt. Egyre érdekesebb.
Istvi8 szerda, 22:33
Előzmény: #39385  randomly
Nagyon sajnálom.. köszönöm hogy így megosztottad. Akkor még szerencsésnek mondhatom magam.
Se azert egyet nem ertek. A pl ha a kiütesi szint 4700 valaki vesz longra 4900-on!  Es aki ugyan azt a certit 4730-nal veszi? Vagy ahogy közeliti a szintet ugy mar azt a certit nem vásárolgatják? Hanem atmennek masikra?
FR73 szerda, 21:53
Előzmény: #39409  Borisz
Te ezt örökre a családnál fogod tartani, csak havaria esetén felhasználásra (remélhetően sose kerül rá sor). Más cél, más eszköz, ezért nem is része a portfóliódnak.
Nandi szerda, 21:52
A grafikonguruk szerint 4800-4900 a support. Meglátjuk a 4800 megtartja e.Nemrég még mindenki 6K körüli aranyról osztotta az eszet. Meglátjuk a nagyokosok forecastjai lejjebb jönnek e, azért egy gyors 5200-->4800 esés nem semmi.
Az ezüstről meg ne is beszéljünk.
A részvénypiac meg igazából keveset esett eddig, ott jöhetnek még ciffra dolgok.
Borisz szerda, 21:50
Előzmény: #39408  FR73
Értem. Én aranylapkára gondoltam. Az elektronikus jel arany ETC természetesen más.
FR73 szerda, 21:47
Előzmény: #39407  Borisz
Nekem tbsz-en van ETC formájában. Egy osztalékot sose fizető, de árfolyamnyereségre képes eszköz.
Nem a világvége vagy a big reset miatt tartom, hanem mert lemaradó volt, és a QE miatt van létjogosultsága, ősi értékmérő, amihez mindig visszatér az emberiség.
Borisz szerda, 21:41
Előzmény: #39399  FR73
Befektetési fizikai aranyat én nem számolom a portfolióhoz. 
A portfolio a normális életvitelhez felesleges többletvagyon gyarapításáról szól: anyagi gyarapodás a jelenben az adott körülmények és lehetőségek közepette. Az arany ezzel szemben nem gyarapodást szolgál, hanem a biztonságot. Biztonságot a majdani bármilyen körülményekkel és lehetőségekkel szemben. Talán döntően nem is magunknak halmozzuk fel, hanem a gyerekeknek, unokáknak, biztonságképpen.
FR73 szerda, 21:37
A jelenlegi cionista Izrael az maga az instabilitás. Megtehetik, mert ők irányítják az USA-t is, valakik csak összedobják mindig azt a sok mrd dollár kampányzsebpénzt, nekik mindegy, adják ők a pirosaknak és a kékeknek is, de a pirosakat rá tudták venni a háborúra is.
Placi82 szerda, 21:32
Előzmény: #39403  FR73
Tudtam én hogy mit csinálok. Komolyan. Nem kockáztattam.. Láttam előre. 
Tudtam én hogy az Oroszokba beletorik a bicskajuk. 
De amit Iranban művelnek mind nekem mind az oroszoknak mind a Kínaiaknak bizonyította hogy ezek a langba boritjak a világot  ha kell de a cion USA gazdasági  nagytőke elit a vilaguralmi hegemoniajat fenntartsa.... Bármi áron.. 
Leszarja a civil áldozatok milliót. 
Sőt még az artatlan kozeposztalybeli  zsidók is ezt kegyetlenul meg fogjak szívni EUban. Gondold el milyen Dzsihad és kegyetlen Fátva  lész kiadva majd a Párizsi, Berlini, Madridi, Antwerpeni héberek, és zsinagogak ellen... Kegyetlen lesz...... 
De csak a hegemon uralmuk szamit. Über alles..... 
Kína is ezért állt le a vásárlással. Döbbenten nézi mit csinálnak, ezek....
Úristen! 
Bármi áron megvedve gazdasági uralmukat a gazdasági világ felett......
szoval én nem kockáztatok 
Hanem számolokws  figyelek.
 Még reménykedek, hogy, egy fekete hattyú beusziknes es leszivatja őket a sors, de ez egyenlőre szarul néz ki. 
Ők nyertek megint ahogy 200 éve mindig.!!! (Történelem részletes ismerete) 
Na most már tényleg léptem. 
Szevasztok... 
Borisz szerda, 21:26
Szerintem amerika most meggyengül katonailag. Erősen kiadja magából amit ki lehet. Fel kell tölteni a készleteket, nem megy azonnal.
Trump bukhat. J.D.Vance jöhet, ő nem fog annyira háborúzgatni, otthon akar MAGÁzódni a többiekkel. Kína megszerzi Taiwant, utána ő se háborúzik annyira.
A dollár meggyengül. Megind nekiállnak alternatív regionális világpénzekbe meg aranyba menni. Nemzeti bankok megint két marokkal nyúlkálnak majd az aranypiacon a turkálóba. Meg a spekuláció is ráugrik, árfolyam megy az égbe megint.
Vízió kizárólag kristálygömb alapján, minden egyezés a valósággal csak a véletlen műve lehet. Tévedés joga kizárva.... izé, fenntartva.
FR73 szerda, 21:14
Előzmény: #39402  Placi82
Gratulálok hozzá, nagy kockázat, nagy nyereség. Én hozzád képest zenben élek.
Placi82 szerda, 21:10
Előzmény: #39399  FR73
Jó ne sajnálj annyira. Azért t nézd meg ha 2022 végén léptem a az arany szektorba akkor azért ügyi voltam én is 636%nem realizált profitbol( ez volt a csúcs év elején) na azóta égetem most a súlyos 10 milliókat...... 😉
De ha várok felek nem. Marad nem realizált profitot amit realizaljak... 
Csak azért mondom én se csináltam azért túl szarul:)) 
randomly szerda, 21:08

AZ LLM szerint ... a smart money
A történelmi csúcs (A legfrissebb számok)Néhány napja, 2026. március 12-én tette közzé az Investment Company Institute (ICI) a legfrissebb heti jelentését, és a számok egészen brutálisak: az amerikai pénzpiaci alapokban lévő vagyon történelmi csúcsra, 7,82 billió dollárra (7 820 milliárd USD) ugrott.Ha ebből szigorúan csak a lakosság (retail) számláin csücsülő készpénzt és folyószámla-egyenleget nézik az elemzők, az is stabilan 4,5 billió dollár körül mozog, ami elképesztő mennyiség ahhoz képest, hogy a pandémia előtt ez a szám történelmileg mindig 1 billió dollár alatt volt.

Topik gazda

Lolmachine
Lolmachine
3 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek